Sokat hiányoztam és évet kell ismételnem.9. osztályos vagyok de gimnáziumba szeretnék járni. Szerintetek felvesznek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 9. osztályba járok de szakmunkásba..vagyis ebben a tanévben voltam bent egy hetet..megbántam hogy nem gimnáziumba jelentkeztem. Átiratkozni nem tudtam mert a szüleim csesznek rá és a nővéremmel élek aki nem a gyámom. Èvet kell ismételnem de szeptembertől szeretnék gimnáziumba járni. Szerintetek felvennének a jegyeim nem olyan rosszak 3- as az átlagom.2014. máj. 7. 13:58
1/2 anonim válasza:
1 hetet voltál bent és 3-as az átlagod?
2/2 anonim válasza:
A 7.-es és a 8.-os jegyeid kellenek oda, tehát felvételizhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!