90% feletti biológia és kémia emelt érettségi hogyan lehetséges?
De ha második próbálkozásra bejelölnéd, akkor elsőnek miért nem?:D Nem annyira értem benne a logikát:)
Orvosira mentem amúgy, Szegedre:)
A Villányi féle könyv nagyon jó. Az Ötösöm lesz...-t is nagyon tudom ajánlani tőle. Meg az előkészítőjét is. Megéri. Nulla szintről hozott úgy fel kémiából utolsó évben, hogy felvettek elsőre SOTE-ÁOK-ra.
Bioszból a Mozaikos könyvet ajánlom nagyon. Nekem sokat segített.
Szerintem írdd be mind a 4 orvosit, sosem lehet tudni. Bejutni más, mint bent maradni, ez igaz. De vannak olyan csoporttársaim, akiket harmadjára vettek csak fel, már vagy 24 évesek (másodéves vagyok), és ők most a legjobbak az évfolyamon. Ezzel szemben sokan, akik 90+-os érettségivel jöttek, elsőre bekerültek, már megbuktak valamiből, nekik évet kell ismételniük. Persze van a nagyon szorgalmas, éjjel-nappal tanulós réteg is, akiknek már az rossz, ha egy pontot vesztenek valahol, de az megint más történet.
Hajrá! Ha van még kérdésed, írhatsz nyugodtan privátot.
Azért nem jelölöm meg első körben, mert ha felvesznek nem mennék el a beiratkozásra, amivel elvenném a lehetőséget egy társamtól. Mindenképpen Pesten szeretném elvégezni. Tudom, hogy át lehet jelentkezni a későbbiekben, de nem kockáztatok. Most így látom, 2 év alatt pedig még változhat a véleményem erről :)
Egyébként köszönöm! :)
Ez nem így megy.Nem vennéd el senkitől a lehetőséget.
Ha az első helyre felvesznek, a többi helyről azonnal visszautasítják a jelentkezésed, és felvesznek valaki mást helyetted.
Utolsó: Ő arra gondol, hogy ha csak Szegedre vennék fel.
Kérdező: Te tudod. Szerintem Szegedet is meg lehet szeretni, sőt..:) Nekem is van olyan évfolyamtársam, akit csak ide vettek fel, és mondogatta hogy majd második év után átjelentkezik...
Hát a végén nem jelentkezett, és tökre megszerette az egyetemet is meg Szegedet is. Persze ízlések és pofonok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!