Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mona Lisa-nak miért nincs...

Mona Lisa-nak miért nincs szemöldöke illetve szempillája?

Figyelt kérdés
Leonardo da Vinci annyit dolgozott vele, egy nemes úr feleségéről van mintázva és nem akarta odaadni nekik mert nem tartotta befejezettnek, de ha annyit dolgozott vele akkor hol van a szemöldöke? Idő közben lekopott a festményről? Vagy csak nem akart neki festeni?

2014. ápr. 21. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert nem tartotta befejezettnek?
2014. ápr. 21. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát folyton változtatott rajta, és húzta az időt, hogy még nincs kész-még nincs kész, végül elegük lett és elvették tőle.... (legalábbis nekem a történelem tanárunk így mondta el)
2014. ápr. 21. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
tobbek kozott azert, mert az akkori divat szerint a holgyek bizony leborotvaltak a szemoldokuket.
2014. ápr. 21. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de annak a nőnek akiről festette volt szemöldöke. Én ezt nem értem...
2014. ápr. 21. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem lett kész,mert pár éve kielemezték hogy a közelről nézve szemhéja alatt számok és betűkből áll,ez messziről nem látszik.És itt a nagy kérdés,hogy mi nem készült el valójában,maga a kép,vagy titkos üzenet valakinek,mondjuk a megrendelőnek!
2014. ápr. 21. 21:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, és akkor ezért nincs meg a szemöldöke? És azt tudod hogy mi áll az üzenetben?
2014. ápr. 21. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,sőt senki nem tudja,csak annyit,hogy minden alkotásában elrejtett valamit.Sokan a szabad kőművesekkel hozzák kapcsolatba,valakik a Vatikánnal.Valami olyasmit tudhatott,ami nem derülhet ki egyszerűen.Fura egy fazon volt az biztos,de a kor nem engedhette meg neki,hogy kibontakozzon!Az első 3D-s képet is ő festette meg,de amíg a mai kor nem elemezte ki addig csak egy festmény volt!Az ő neve mindig is fent fog maradni!Lehet pont a szemöldökében is ott az infó.A sittesek is így üzengetnek egyik börtönből a másikba,na meg a kintieknek is.Ez nem hasonlat,csak hasonlóság.Én személy szerint a kereszténységgel hozom kapcsolatba.
2014. ápr. 21. 22:09
 8/8 fGhw39-84th ***** válasza:
Épp kemoterápián van, haja is kihullott, csak parókát raktak rá a kép miatt.
2014. ápr. 21. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!