Miért csak az embernek ilyen fejlett az inteligenciája, az összes állat közül?
Sceptic
A 2-es legalább válaszolt a maga módján, de te is válaszolhatnál, ha van jobb válaszod.
Az összes többi állat, a legalább emberi inteligencia felé halad?
Rendben, legyen így.
Szerintem a Rózsaszínű Spagettiszörny, amelyik a Szaturnusz és a Jupiter pályája között kering a Nap körül (néha bemerészkedik a Jupiter pályáján belülre is), egyszer csak böffentett egy nagyot, mert elrontotta a gyomrát a napfénnyel, amivel táplálkozik. Kicsit sok napfényt evett, és ettől elrontotta a gyomrát szegény. De a böffentés sokat segített az állapotán, mert egy adag materializálódott napfényt sikerült felböffentenie. Ez a matéria egy olyan speciális struktúrába rendeződött, amely a böffentés kezdő lökésének energiájától hajtva, majd keresztezve a Föld pályáját belekerült annak vonzásába, majd sok eon után a légkör lassító hatására végül a Földre zuhant. Ezt éppen egy arra kószáló ősmajom találta meg, és annyira megtetszett neki, hogy haza is vitte a társaságának bűzös barlangjába. Volt egy haverja, akinek szokása volt mindent megrágni - egy óvatlan pillanatban a talált matériával szemben sem fogta vissza magát. Így aztán ez a szubesszenciális matériastruktúra bekerült a szervezetébe, amitől az hirtelen intelligenssé vált, felegyenesedett, a hüvelykujja végleg szembefordult a többi ujjával, és onnantól kezdve létezik értelmes ember a Földön. És mivel az összes matériát felzabálta, így más lénynek nem jutott belőle ezen a Földön, ezért csak az ember intelligens a bolygón.
Tessék, megfelelő a mese? :) Nem tartalmaz ez sem nagyobb badarságot, mint a #2-es által írt sztori... Annyi a különbség, hogy azt többen ismerik. De legalább írtam én is valamit, ahogy kérted, válaszoltam a magam módján.
Sceptic
A te magyarázatod még annyit sem ér mint az övé, akkor tehát még olyan szinten sem vagy mint ő, ezért nem értem miért tartod külömbnek a sajátodat.
Miért nem ér annyit a magyarázatom? Mi alapján döntötted ezt el? :)
(Egyébként nem tartom különbnek, egyforma hülyeség mindkettő. De én legalább beismerem - és különben is, Te követelted ki, hogy írjak valamit. Hát írtam.)
"Az én válaszom a Biblián alapszik, és a Bibliát a világon mindenütt elismerik."
Ám attól még nem lesz igazabb vagy jobb a válasz.
Valódi kérdésre meg egyszerű a válasz, minden más intelligens lény kiirtottunk. Volt olyan időszak amikor több hominida is élt egyszerre velünk, de "rejtélyes" módon az összes eltűnt mikor Homo sapiens sapiens betette oda a lábát.
Még saját fajtánkat se bírjuk elviselni, akkor egy másik fajú intelligens lényt hogyan tűrnénk el??
Kis okos törpe emberszerű lényeket meglátták indonéziaiak őse, nem is merem elképelni mi történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!