Hogyan tanuljam meg helyesen kiejteni a cseh ř betűt?
Figyelt kérdés
Az rzs-nél sokkal összefonottabb, sokkal inkább EGYSZERRE ejtendő, nem egymás után, és valahogy nem megy. :(
Valami módszer, amivel meg lehet tanulni, be lehet gyakorolni, és helyesen hangzik, hogy ne nézzenek furán odakint rám?
2014. márc. 25. 21:49
1/5 anonim válasza:
Most ezt írásba ejtse ki valaki?:)
2/5 aculluca válasza:
talán nem ide kéne írni ilyen kérdéssel hanem keresni a guglin olyat aki csehül tanít
3/5 A kérdező kommentje:
Igaz, de en arra gondoltam, hogy valami technika, amit alkalmazzak. Es nem hiszem, hogy nincs gyk-en egyetlen tanar sem.
2014. márc. 26. 17:55
4/5 anonim válasza:
Nekem is épp ilyen gondom van,sehogy sem sikerül kiejteni :( Bár én még raccsolok is ráadásul, szóval lehet sosem fog ez összejönni. Te milyen kiadványokból tanulsz amiből a kiejtést is meg lehet tanulni. Melyik a legjobb könyv amiből meg lehet tanulni a nyelvet?
5/5 A kérdező kommentje:
Kezdésnek cseh kompakt útiszótárt vásároltam, abban szépen leírja Hátul a betűk kiejtését. Mostmár megy valamennyire, de azért az egyszerre való kiejtést még gyakorlom.
2014. júl. 5. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!