Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy elveszítet...

Brit22 kérdése:

Lehetséges az, hogy elveszítettem a logikámat?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy hülye kérdés,meg vicces is de ezt veszem észre magamon.Egyszerűen nemtudok gondolkozni bármit probálok.nem megy,és mérges is vagyok magamra.Egy egyszerű matekpáldán órákig gondolkozok és ezelőtt meg egy-kető megoldottam.

2014. márc. 13. 14:01
 1/7 anonim válasza:
100%
Mióta van ez? Nincsen vitaminhiányod? Mozogsz rendesen?
2014. márc. 13. 14:24
 2/7 Wadmalac ***** válasza:
92%

Vitaminhiány, alacsony vércukor, alváshiány, idegi terhelés, idült alkoholizmus, napi 5 füves cigi 10 éven át.

Válogasd ki, melyik lehet az ok.

2014. márc. 13. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

.. persze, nekem elég volt szülnöm egy gyereket. :D

Szóval Wadmalac listájához vedd hozzá a szoptatás miatt megváltozott hormonháztartást, a 72 centinél magasabb emberektől való elzártságot és a kismama fórumok olvasgatását is. Utóbbi szerintem duplán számít.

2014. márc. 13. 16:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes,nincs gyermekem,nem cikizek és nem is iszok.Most végeztem és új sulira készülök,a szüleim nem hiszik el hogy képes vagyok rá és el tudom végezni,talán emiatt.Mostanában fáradt vagyok és rosszkedvű,pedig alszok és szerintem eleget,egyszerűen nem tudok tanulni mert másra figyelek mint amire kellene,pedig a tnaulásra szeretnék de nem megy,minden egyszerű dolgon órákig gondolkodok és ez annyira bosszant!
2014. márc. 13. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem koncentrálj, meg hát neten biztos vannak ilyen elgondolkodtató feladatok valahol megoldással, szerintem ott próbáld ki magad; de am hát mondjuk ha rossz kedved van; hát nemtom, próbálj meg felülkerekedni rajta, nehogy rányomja már a bélyegét valami a teljesítményedre, hát a teljesítmény az fontos na!!:)
2014. márc. 13. 19:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ;)
2014. márc. 14. 00:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mióta dohányzom azóta rosszabb a logikám. :/
2014. márc. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!