Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki erről mesélni?

Valaki erről mesélni?

Figyelt kérdés
Szóval érdekel,hogy az első és második világháborúban milyen kisérletek hajtottak végre a németek,oroszok,stb. és igen,az ilyen beteg kisérletekre gondolok(mint pl. az oroszok kutyaagyal próbáltak robotot készíteni).Nem vagyok beteg és semmi tervem sincs,félreértés ne essen,de érdekel az ilyen,hogy valójában mi is történt.Ha tudtok,kérlek meséljetek!
2014. márc. 11. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

csináltak ilyet az oroszok, hogy kutya fejet gépre kötöttek ami pumpálta neki a vért meg rakott a vérbe oxigént.

Meg állítólag próbálkoztak majom-ember hibridet csinálni.

Talán a lobotómia is a második vh időszaka köré köthető, amikor ha agresszív elmebeteg voltál, bevertek egy vasrudat a szemed mellé és megroncsolták az agyadat, amitől az agressziót eltüntették de ilyen zombiszerű embert csináltak.

meg amerikában és németországban is, meg elég sok helyen, tán oroszországban is, kasztráltak testi fogyatékos, pl vak embereket, olyanokat is, akiknek nem genetikus betegségük volt (ezt akkor még nem tudták), hogy az emberi fajt ne gyengítsék az utódaikkal.

tudom hogy nem vagy beteg, de ajánlom a human centipede c. filmet :D

2014. márc. 11. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,párról hallottam is.Idővel megnézem :D Ha van még,mesélhettek! :)
2014. márc. 12. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:
amúgy a film(human centipede),nagyon nem ilyen,na ez a beteg :D egy kés filozófiája,az már arról szól,hogy mi történt a 32-45 között és ez is beteg,de a valóságot mutatja be,hogy mi is történt.Bár még nem néztem a filmet,csak részleteket,de lehet nem is fogom megnézni!Lehet jobb lesz! :)
2014. márc. 12. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!