Hol tudom filmbe megnézni a II. világháborúban Németországot mikor megtámadták, hogy hogyan történt?
most konkrétan mire gondolsz, ezt nem igazán értem
én sokat tudnék segíteni, csak kíváncsi vagyok, pontosan mi érdekel
amikor a nyugatiak és a szovjetek elérték németország határait? Sok dokumentumfilemt én sem ismerek, de lehet hogy keresek egyet, ha ez érdekel
a viasat history-n "a második világháború színesben" ment, vagyis megy, ha jól emlékszem. Gondolom az utolsó rés zlehet az. Biztos láttam én is. A másik,ami még ment a netgeon-, az "apokalipszis, a második világháború", abból meg az 5.-6. rész tárgyalhatja. De még biztos van. Sajna nem nagyon találom most őket, főleg magyarul nem. De később belinkelem, ha meglesz, csak nem ma :)
Még biztos van jó pár ilyen dokufilm
Helló, azt hiszem megtaláltam.
Indavideón fenn van, lehet hogy youtube-on is, de ott sok részt nincs, mert valami szerzői akármi miatt letörölték, még angolul sem, csak némelyik van fenn.
ez a 2. világháború színesben, a 11. és a 12. rész az, amelyik az európai háború végével foglalkozik, a 13. a japán elleni, ha igaz:
ez meg az apokalipszis a második világháború, itt az kell aminél a zsöveg úgy szól hogy 1944-ben blablabla, az utolsó rész pedig a "Pokol" című:
biztos van még pár dokumentumfilm... máshol ius meg lehet ezeket találni valószínűleg a neten
A németeket nem támadták meg, hanem az ő korábbi terjeszkedésüket megállítva, elkezdték őket visszaszorítani, így természetesen, miután nem adták meg magukat, pedig akkor már látszott minden normális katonai vezető számára, hogy vesztettek, nem álltak meg a határnál, időt, lehetőséget adva nekik a visszavágásra, mentek tovább.
Tulajdonképpen ez a fajta "behatolás" Németország északi és középső vidékén és később a szövetségesek Hollandia felől tették ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!