Ezen a weboldalon hány százalékban adnak szakértői választ a kérdésekre?
Kaptam néhányszor olyan választ, amit hozzá nem értő személy írt...
Hogy érthetőbb legyen, így is kérdezhetném: Ezen a weboldalon 10-ből hány válaszoló szakértő, egy adott témában?
kb egy sem. Később tudod majd eldönteni, yo volt e a válasz, ha már értékelték. Egyébként ha szakértői választ akarsz, ne itt kérdezz, mert itt kevesen vagyunk szakértők...
10ből kb 0,5.
Ez kb olyan,mintha leszólítanál tíz embert az utcán,és egy szerinte megválaszolható kategóriából kérdeznél tőle egyet!
Semmi sem biztos,csak a halál,és az adó!
nagyon kevesen vannak. sok a tizenéves gyerek akik unatkoznak és tanulás helyett ide írogatnak, meg vannak az unatkozó anyukák...már elnézést,de sokan csak szórakozni járnak ide.
egy szakember nem hiszem,hogy rendelkezik annyi idővel, hogy ide jár és válaszolgat, mert van jobb dolga is.
És nem biztos,hogy az a hasznos válasz,amire rányomják a 100%-ot, mert lehet,hogy csak azt írta,amit hallani akar a kérdező.
És mivel anoním oldal,találkoztam már olyannal,aki orvosnak adta ki magát miközben helyesírási hibákkal írt választ.
Azért van olyan,hogy tényleg hozzáértő ember ír, de az nagyon kevés, szerintem 1000-ből kettő.
-1 nagyjából.
én jópárszor jártam úgy, hogy a pontos, jól megfogalmazott, részletes válaszomat szétpontozták.
nem is nagyon van kedvem válaszolgatni részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!