Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ezen a weboldalon hány százalé...

Ezen a weboldalon hány százalékban adnak szakértői választ a kérdésekre?

Figyelt kérdés

Kaptam néhányszor olyan választ, amit hozzá nem értő személy írt...

Hogy érthetőbb legyen, így is kérdezhetném: Ezen a weboldalon 10-ből hány válaszoló szakértő, egy adott témában?

2009. dec. 13. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

kb egy sem. Később tudod majd eldönteni, yo volt e a válasz, ha már értékelték. Egyébként ha szakértői választ akarsz, ne itt kérdezz, mert itt kevesen vagyunk szakértők...

10ből kb 0,5.

2009. dec. 13. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Vannak néhányan esetleg aki a válasz után nevet is ír.
2009. dec. 13. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a jogi, közgazdaságtani kérdésekben 1-2/10 körül lehet, műszakiakban magasabb is.
2009. dec. 13. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan,mintha leszólítanál tíz embert az utcán,és egy szerinte megválaszolható kategóriából kérdeznél tőle egyet!

Semmi sem biztos,csak a halál,és az adó!

2009. dec. 13. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

nagyon kevesen vannak. sok a tizenéves gyerek akik unatkoznak és tanulás helyett ide írogatnak, meg vannak az unatkozó anyukák...már elnézést,de sokan csak szórakozni járnak ide.

egy szakember nem hiszem,hogy rendelkezik annyi idővel, hogy ide jár és válaszolgat, mert van jobb dolga is.

És nem biztos,hogy az a hasznos válasz,amire rányomják a 100%-ot, mert lehet,hogy csak azt írta,amit hallani akar a kérdező.

És mivel anoním oldal,találkoztam már olyannal,aki orvosnak adta ki magát miközben helyesírási hibákkal írt választ.

Azért van olyan,hogy tényleg hozzáértő ember ír, de az nagyon kevés, szerintem 1000-ből kettő.

2009. dec. 13. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
én spec inkább az infó területén vagyok képben, így inkább ott válaszolgatok, ált amit nem tudok oda nemnagyon szoktam körmölni, persze néha becsúsznak a h*lyeségek is. Amugy szakértői választ itt neigen várj, ahhoz túl nyitott ez az oldal
2009. dec. 13. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

-1 nagyjából.

én jópárszor jártam úgy, hogy a pontos, jól megfogalmazott, részletes válaszomat szétpontozták.

nem is nagyon van kedvem válaszolgatni részletesen.

2009. dec. 14. 09:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én álltalában használható válaszokat kapok (jó kérdést teszek fel). Mondjuk mesternem vagyok de a szakmámban elboldugolok (ha van munkám) úgyhogy a megfelelő témakörben elég jó válszokat adok. Egy másikban pedig az olvasottakra emlékezve írok amit nálam jártasabb emberek írtak akik mondjuk szakemberek különben nem publikálnának.Szerintem egy-két hasonló ember van még aki így cselekszik rajtam kívűl.De a kérdések feltevői is válaszolnak és van köztük néhány nagyon hülye is.így az a véleményem,hogy 20 ból 1 szakértő(nek tekinthető)
2009. dec. 14. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
bocs mesternem=mester nem
2009. dec. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!