Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezik Slenderman?

Létezik Slenderman?

Figyelt kérdés
Csak azért mert egy csomó olyan videót láttam ami azt hiteti hogy létezik de egy csomó olyat hogy nem létezik.

#Slendermantörténete
2014. márc. 1. 20:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
36%
Nem létezik. Ugye úgy szól a história, hogy azokért a gyerekekért jön el akik rágondolnak. Halottál ilyet a hírekben, hogy gyerekek váratlanul eltűntek ? Na ugye, hogy nem.
2014. márc. 1. 21:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2014. márc. 2. 18:31
 3/13 anonim válasza:
A slenderman nem létezik, nem létezett és nem is fog létezni. Ez is egy olyan rémsztorinak indult és később csináltak belőle egy játékot. Nincs mi miatt aggódnod. A videók amiket láttál nem hiszem h igaz lenne. :)
2014. máj. 4. 17:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Remélem hogy igazad van... Csak mert most láttam róla egy videót hogy egy panelházon mászik fel este a slender. És ez most történt 2014 január valamelyik napján...
2014. jún. 3. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:

> „Halottál ilyet a hírekben, hogy gyerekek váratlanul eltűntek ?”

[link]

Itt rögtön a második mondat, hogy csak az Egyesült Államokban évente 800 000 gyerek tűnik el, és nekik csak a 3%-uk kerül elő.

(Amúgy a „halott-hallott” szójáték direkt van?)

2014. jún. 3. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Na… Én is írok zöldségeket… Szóval a 3%-uk NEM kerül elő, de a lényeg az, hogy az még mindig 24 000 gyerek.
2014. jún. 3. 21:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van...
2014. jún. 4. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

"3%-uk NEM kerül elő"

Mert gyerekprostitúcióról, lopott gyerekekkel most hallotok először?

Slender... persze.

2014. jún. 4. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
remélem kérdező még 14 alatt van,mert ha nem akkor gondok vannak
2014. jún. 4. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:

> „"3%-uk NEM kerül elő"

Mert gyerekprostitúcióról, lopott gyerekekkel most hallotok először?”

Ha rendesen megnéznéd a hozzászólásaimat, láthatnád, hogy csak azt mondtam, sok gyerek tűnik el. Nyilván nem „várja” senki, hogy eltűnjenek. Szóval igenis tűnnek el gyerekek váratlanul, ellentétben azzal, amit az első hozzászóló írt.

2014. jún. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!