Létezik Slenderman?
Figyelt kérdés
Csak azért mert egy csomó olyan videót láttam ami azt hiteti hogy létezik de egy csomó olyat hogy nem létezik.#Slendermantörténete
2014. márc. 1. 20:52
1/13 anonim válasza:
Nem létezik. Ugye úgy szól a história, hogy azokért a gyerekekért jön el akik rágondolnak. Halottál ilyet a hírekben, hogy gyerekek váratlanul eltűntek ? Na ugye, hogy nem.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2014. márc. 2. 18:31
3/13 anonim válasza:
A slenderman nem létezik, nem létezett és nem is fog létezni. Ez is egy olyan rémsztorinak indult és később csináltak belőle egy játékot. Nincs mi miatt aggódnod. A videók amiket láttál nem hiszem h igaz lenne. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Remélem hogy igazad van... Csak mert most láttam róla egy videót hogy egy panelházon mászik fel este a slender. És ez most történt 2014 január valamelyik napján...
2014. jún. 3. 20:36
5/13 anonim válasza:
> „Halottál ilyet a hírekben, hogy gyerekek váratlanul eltűntek ?”
Itt rögtön a második mondat, hogy csak az Egyesült Államokban évente 800 000 gyerek tűnik el, és nekik csak a 3%-uk kerül elő.
(Amúgy a „halott-hallott” szójáték direkt van?)
6/13 anonim válasza:
Na… Én is írok zöldségeket… Szóval a 3%-uk NEM kerül elő, de a lényeg az, hogy az még mindig 24 000 gyerek.
7/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van...
2014. jún. 4. 16:20
8/13 anonim válasza:
"3%-uk NEM kerül elő"
Mert gyerekprostitúcióról, lopott gyerekekkel most hallotok először?
Slender... persze.
9/13 anonim válasza:
remélem kérdező még 14 alatt van,mert ha nem akkor gondok vannak
10/13 anonim válasza:
> „"3%-uk NEM kerül elő"
Mert gyerekprostitúcióról, lopott gyerekekkel most hallotok először?”
Ha rendesen megnéznéd a hozzászólásaimat, láthatnád, hogy csak azt mondtam, sok gyerek tűnik el. Nyilván nem „várja” senki, hogy eltűnjenek. Szóval igenis tűnnek el gyerekek váratlanul, ellentétben azzal, amit az első hozzászóló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!