Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki tud fejleszteni "ingyen...

Valaki tud fejleszteni "ingyen áramot"? Ez létezik?

Figyelt kérdés
A net tele van ilyesmi videókkal. Biztosan tud valaki valamit, csak valamiért nem hozta felszinre, mert nem merte vagy nem tudom nem akarta vagy fél... Valaki otthon összehozta már?

2014. febr. 8. 03:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

reptoid! Pont ez az, hogy meg vannak vágva és bár elmondja, hogy is működik valójában, mégsem csinál ilyesmiket senki, mert pont nem működik...

#2! Bocs, hogy fárasztó vagyok, de valami olyasmit álmodtam meg, hogy hátha valaki valami nagyon egyszeű "ilyen" szerkezetet tud majd mutatni, ami tényleg megindul és megy...

#4! Az energia megmaradás törvénye alapján ilyen tényleg nem létezik/nem létezhet és ezzel egyezek is, nade ha valami még nem vettek észre még? Vagy pont rég felvan már fedezve, csak valakiknek ez nem érdekük, hogy nyilvánosságra hozzák... (neten mindenhol csak ezt a szöveget találom)

Remélem most nem idegesítettem fel senkit az unalmasságommal, csak hátha kiderül valmi... Hátha.

2014. febr. 8. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Biztos, hogy rengeteg csalás, szemfényvesztés tapad ehhez a témához. De azt mondják: Nem zörög a haraszt, ha nem s****k a paraszt. Nem zárható ki, hogy Tesla, Moray vagy mások csináltak valami nullponti energia kicsatolót, vagy olyan energiaforrást találtak, amit még ma is titkolnak előlünk.

De a homályos, agyonvágott videóknak nagyon csalás szaguk van.

2014. febr. 8. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Van aki tud fejleszteni ingyen áramot. Ez létezik. (Kérdőjelek nélkül). Csak nem kerül nyilvánosságra az hogy hogyan működik. Mert akkor hogyan fejnék a népet? Talán megemelt vízdíjakkal? Vagy légóra kerülne mindenkire és a beszívott légköbméter után légadót fizetnének? Ezért aztán be kell érnünk szándékos félrevezetésekkel, például hogy a térből csatolja ki az energiát egy ilyen szerkezet.
2014. febr. 17. 17:44
 14/15 anonim válasza:
0%
Ingyen áram generátor.Nézd meg youtuben!!
2014. aug. 15. 18:23
 15/15 nevd válasza:
2015. aug. 21. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!