Valaki tud fejleszteni "ingyen áramot"? Ez létezik?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
reptoid! Pont ez az, hogy meg vannak vágva és bár elmondja, hogy is működik valójában, mégsem csinál ilyesmiket senki, mert pont nem működik...
#2! Bocs, hogy fárasztó vagyok, de valami olyasmit álmodtam meg, hogy hátha valaki valami nagyon egyszeű "ilyen" szerkezetet tud majd mutatni, ami tényleg megindul és megy...
#4! Az energia megmaradás törvénye alapján ilyen tényleg nem létezik/nem létezhet és ezzel egyezek is, nade ha valami még nem vettek észre még? Vagy pont rég felvan már fedezve, csak valakiknek ez nem érdekük, hogy nyilvánosságra hozzák... (neten mindenhol csak ezt a szöveget találom)
Remélem most nem idegesítettem fel senkit az unalmasságommal, csak hátha kiderül valmi... Hátha.
Biztos, hogy rengeteg csalás, szemfényvesztés tapad ehhez a témához. De azt mondják: Nem zörög a haraszt, ha nem s****k a paraszt. Nem zárható ki, hogy Tesla, Moray vagy mások csináltak valami nullponti energia kicsatolót, vagy olyan energiaforrást találtak, amit még ma is titkolnak előlünk.
De a homályos, agyonvágott videóknak nagyon csalás szaguk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!