Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ősrobbanás és fekete lyukak?

Ősrobbanás és fekete lyukak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mi van ha a világ keletkezése egy önmagába visszatérő folyamat, amit a jelen időtől nézve a következő módon képzelek el:

A fekete lyukak elvileg minden galaxis közepében ott vannak, ha igaz, ha nem, a fekete lyukak puszta létezése a lényeg. Rengeteg galaxis van, rengeteg fekete lyuk, tegyük fel, hogy a fekete lyukak folyamatosan csak bekebelezik a körülöttük lévő dolgokat, akár a teret is, és lesz egy idő, amikor már minden létezőt felfaltak, közel vannak egymáshoz, és végül az összes fekete lyuk egymást felfalva egy ponttá roskad, amiből megszületik újra az ősrobbanás.

Tehát lényegébe van az ősrobbanás ami szétszórja az anyagot a fekete lyukakkal együtt amik utána újra mindent egy pontba sűrítenek, és kezdődik az egész elölről.

Egyáltalán mi van, ha találkozik egymással 2 fekete lyuk?

2014. jan. 20. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

>kérem, ez egy igen meggyőző bizonyíték az ősrobbanásra ! :D.

Semmit sem azért írtam, hogy bizonyítsam az ősrobbanás elméletét, hanem tőled kértem érveket és bizonyítékokat, hogy az általad támogatott statikus univerzum hipotézisét alátámaszd. Erre vonatkoztak a kérdéseim is.

>és állíthatom, hogy a fekete lyukauról még távólról sem tudunk mindent !

Ez megint nem jelent semmit. A "keveset tudunk" érvedre azért reagáltam, mert te is arra használód ezt, hogy a tudományt hiteltelenítsd és lesüllyeszd a se füle, se farka hipotézisek szintjére.

Nyilvánvaló, hogy nem tudunk mindent, nem csak a fekete lyukakról, hanem egy csomó mindenről. De ez semmilyen módon nem támaszt alá és nem is cáfol semmit.

2014. jan. 21. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó által felvetett kérdéseket, mikrohullámú háttér stb a statikus univerzum mind kíválóan nagyarázza

A vöröseltolódást pl a fényöregedés igen kíválóan magyarázza, de akár azt is le lehet vezetni belőle, hogy nem minden távolodik (tágúl), hanem ellenkezőleg, mi megyünk össze

2014. jan. 26. 21:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Bebizonyították, hogy két fekete lyuk össze tud olvadni.
2016. márc. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!