Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha engem az érzelmek biológiai...

Ha engem az érzelmek biológiai oldala érdekelne, hogy az emberek vágyai és érzelmei hogy alakulnak ki az agyban, hol kéne tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Gondoltam biológiára, végtére is az foglalkozik az agyal, meg az emberekkel, de az érzelmekkel meg a pszichológia.

2014. jan. 14. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
az 1 dolog hogy érdekel, de mi szeretnél lenni vele?:) egyébként pszichológiát ajánlanám, azon belül is az ELTE-t, ott tanítják erősebben az ilyesmik elméletét
2014. jan. 15. 10:38
 2/3 Joola ***** válasza:

neurológia foglalkozik ezzel. nem tudom, hogy van-e ilyen szak, sztem csak posztgradban, előfeltétele a pszichó v orvosi. aztán lehet hülyeséget mondok.

mindenesetre bioszon elég kevés szó van az emberről, ha jól tudom csak Msc-n lehet rá szakosodni.

2014. jan. 15. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Pszichológiát ajánlanám, de abban sokkal több minden van annál, ami téged érdekel, úgyhogy ha a többi részére nem vagy annyira fogékony, akkor semmi értelme, egyszerűbb, ha erre vonatkozó könyveket veszel és hobbiból olvasgatod.
2014. jan. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!