Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan vélekednek költők/írók...

Hogyan vélekednek költők/írók a munka fogalmáról?

Figyelt kérdés
Például ki az akinek nagyban befolyásolta az életét a munka, vagy esetleg írt róla. Ha tudtok ilyen író/költőről, nekem a neve is elég lenne. Köszönöm!
2009. dec. 1. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A munka az büdös nekik azért költők,könnyebb a fa alatt heverni és ábrándozni ,mint megfogni a lapátot vagy megtanulni egy szakmát.Utána ájuldozni saját magától és elismertség hiányában játszani a sértődöttet.Az író az más annak keményen gondolkodni kell hogy a sok egyforma cselekményű könyvnél egy kis eltérés legyen."

Hasonló véleményen vagyok én is :D

2011. dec. 30. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Első, utolsó, meg a többiek!

Szerintetek kizárt, hogy valaki a költészet mellett dolgozzon? A költők nagy része nem a költészetéből élt meg, hanem volt valami munkája? Mi van, ha valaki amellett ír verseket, hogy párhuzamosan kamionsofőr?

2014. aug. 12. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!