Hogyan és hogy működik a barakka készítés?
Figyelt kérdés
lenne egy hagyományos arany nyalkláncom ami 17-gramm d emár láttam 12-grammos vastag barakkát is nagyon tetszenek az enyém pedig vékony tömör és nemis könnyű. szeretnénk valami barakkát készítettni belőle, ez hogy működik ? kiöntik és választhatok mintát vagy hogyan ? sűrgős lenne2014. jan. 10. 21:38
1/1 anonim válasza:
Mintaba ontik szerintem, otvos csinalja de arra keszulj fel, hogy ezustot 1500-1600/gramm aron keszitik, arany se lehet olcsobb.. inkabb add el szerintem a lancodat es vegyel egy mar kesz arany barakkat.. en nem tudom elkepzelni, hogy 17grammos barakka hogyan lehet vastag.. az en ezustom ureges megis 110g.. milyen fazont szeretnel amugy? Anker, sauro,piramis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!