SEGÍTSETEK! Miért nem megy a fejembe az anyag?
Figyelt kérdés
EGYSZERŰEN NEM MEGY A FEJEMBE AZ ANYAG!!! nemtudom mi van velem.. több mint 1 órát ültem a füzetem felett és tanultam de nem ment a fejembe szinte semmi!:( máskor ilyenkor már rég megtanultam. :( Van valami tipp hogy mi serkenti az agyat?:/2014. jan. 7. 19:53
1/3 anonim válasza:
Egyél egy kis csokit, vagy ha nincs, igyál kakaót. :)
2/3 anonim válasza:
Inkább szőlőcukrot, az gyorsabban felszívódik, mint a csoki. És sok folyadék: víz, zöld tea, gyümölcstea, gyümölcslé. Friss levegő (szellőztetés). Óránként 10-15 perc pihenés, lazítás.
Ha így sem megy, akkor lehet, hogy már túl fáradt vagy/voltál; vagy esetleg valami betegség bújkál benned...
3/3 anonim válasza:
Talán fölösleges dolgot kéne az emlékezetedbe vésni, és az egészséges szervezet védekezik ellene.
Például eddig az éltben sosem volt szükségem a másodfokú egyenlet megoldó képletére, mégis mennyit kínoztak vele rögeszmés tanárok.
TIPPEM:
Ha mégis valamit be kell nyomni az agyba, annak akarata ellenére, ne a szokott környezetben biflázz, ha új külső benyomásokkal társít az agy, könnyebben megy a memorizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!