Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért kell mindhalálig jónak...

Miért kell mindhalálig jónak lenni? Irnátok nekem kb. olyan 8-9 mondatot.!? Kiváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha jó vagy, akkor gyakorlatilag teljesen alkalmatlan vagy az életre, egyáltalán nem tudsz majd érvényesülni. Ha egy ilyen posztromantikus "jóság-álom" alá rendeli az ember az életét, akkor igazságtalanul meghurcolják és csúnyán kihasználják, mint a kis szerencsétlen Nyilas Misit.

Gondolom, neked nem ezt kell leírni a dolgozatodba, és én ezzel nem is értek (teljesen) egyet, de nekem ezt sugallta a "Légy jó mindhalálig" című regény.

2009. nov. 29. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért hogy minél több olyan ember lehessen,akiket el lehet nyomni,ki lehet semmizni...Egyetértek az előttem szólóval is,szerintem emögött politikai érdekek húzódnak meg,amig az állampolgárok jók,szépen ki lehet semmizni az országot...
2009. nov. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!