Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen szakokat érdemes mai...

Milyen szakokat érdemes mai világban tanulni? (nő)

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyanokat, amik érdekelnek, és amiben jó vagy. Ezt mi nem tudjuk, lévén nem ismerünk :D
2013. dec. 29. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Mérnök, ha lego. Imádni fognak.
2013. dec. 29. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahol fodrász, kozmetikus (műkörmös), asztalos, pénzügy, gazdaságtan, vezetés (menedzsment), műszaki, építész, földmérő, ... nagyjából mindent.

Inkább azt sorolom, amit ne! Mégpedig azért ne, mert tucat szakma, és túlkínálat és alul kereslet van rá, azaz nem lesz munkahelyed, hacsak nem váltod meg gondolkodásoddal a szakmai világot:

Idegenforgalom, egyszer nyelvészet (nyelvészet jó, de abból az alkalmazott nyelvész), színház és etika.

Több dömping, avagy buktacukrozó szak most nem jut eszembe.

18 évesen én sem tudtam, milyen szakmát válasszak. Mindig arcul tudtam volna csapni legbelül, aki azt mondja, hogy azt, amihez értesz, amit szeretsz, meg amiben jó vagy. Ha nem próbálod ki magad mindenben, nem tudod, miben vagy jó.

Persze, ami tetszik és már tudod, hogy azt akarod, csináld azt! Ha van ilyen szerencsés vagy, de akkor nem merül fel itt a kérdés.

2013. dec. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!