Ki tudna segíteni szöveg értelmezésben? Sürgős!
Kaptam egy szivatós levelet,de remélem itt az értelmiségi rétegben dekódolja ezt nekem valaki!...
Kedves xxxxxx!
Édesapád kéréséhez, miszerint szeretnétek Katalint a december 26-tól folytatólagosan elvinni, hozzájárulok.
Katalint 26-án reggel 9-től el lehet vinni. Este 19 órára kellene visszahozni, de van 2 óra minuszom, így 21 órára tolódik az időpont. A szünet második fele a tied, ez átjön ide, de reggel helyett Katalin marad, és 31-én 18-órára kell visszahoznod. Ebből kifolyólag keletkezik 12 óra +-otok. ezért azt kérem, hogy 6 vasárnapon keresztül 18 óra helyett 16 órára hozzátok haza, így még időben tudok vele készülni a hétfői napra. Így összeérnek az időpontok.
Kérem a visszajelzést, hogy megfelelnek-e a fentiek.
Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek.
.....!
a pontok a nevek!Rögtön kéri a választ,na de mit?Ítéletben folyamatos a kapcsolattartás!A szünet meg egybefüggően 15 napra jött ki nekem.Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!