Ha megváltoztatjuk az elektromos mező erősségét az mit változtat meg?
Figyelt kérdés
Tehát hogy ha egy adott helyen meg változtatom az elektromos mező érőseget pl.: kétszeresére akkor számításoknál mi az ami változik vele együtt?
Tehát pl.: az elektromos tér erősség növekszik-e vagy a szükséges munka csökken stb.
Tehát hogy az ilyen elektromos dolgok számításánál mi a különbség ha normál helyzetben végezzük el és mi változik akkor ha erősebb elektromos mezőbe helyezzük az egészet.
2013. dec. 20. 12:02
1/5 anonim válasza:
Nem cseréltél fel itt pár dolgot véletlenül,mert már 10 perce olvasom és nem akar leesni.Vagy valamit kihagytál...
3/5 anonim válasza:
Na jó a kérdésedre ,ebben a formátumban nem tudom a választ!De ha túl sok energiát termelsz és hatványozod,akkor egy villámot idézel elő,ami lentről felfelé megy,magyarul egy iszonyatos erős "lézerfegyver" állítasz elő!Ezen paráztak az emberek régen,hogy se felhő semmi,mégis villámlik...ehhez viszont egy mágneses kisülés kellet,ami elektromosság képében jelent meg!Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni,mert kissé értelmetlen a kérdés.(ha erre gondoltál)
5/5 anonim válasza:
4-es.De könyörgök mit írjak neki,te vágod a kérdést?Én ezt egy dokumentum filmből tudom!Na jó a lézer fegyver az húzós:),de van ilyen hogy akkora energia szabadul fel,hogy felfelé villámlik!Ilyen "tehát"-os kérdést még nem láttam:).Tehát add meg neki a választ:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!