Kocsmai trükk melyik az?
Figyelt kérdés
Szükséges hozzá egy feles pohár, víz, érme, kendő. Feles pohárba vízet töltenek feles pohár felé helyezik az érmét de nem teszik bele azt letakarják és az alany kezébe adják a pénzt az kendővel letakarva és bele kell ejtenie az érmét a feles pohárba és beleejti és a feles pohár alatt lesz mikor elveszik a kendőt. Ez melyik trükk és hogyan csinálják?2013. dec. 14. 15:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt rajtam kívül még nagyon sokan nem tudták értelmezni...
2/2 anonim válasza:
Ha jól értelmezem és az egész poharat letakarták,akkor az,az érme ott is volt csak letakarva,ehhez a trükkhöz be kell avatni az alanyt is,mert ha ő veszi el a kendőt,akkor nála van a pénz,vagy nagypapi trükkel a trükkmester a kezébe elrejti és gondolom egy mozdulattal rántja le a kendőt,amivel a már ott lévő letakart pénzérmét is egy mozdulattal elővarázsolja...,de ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!