Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik gimnáziumba menjek...

Melyik gimnáziumba menjek Debrecenben?

Figyelt kérdés
A szüleim mindenképp erősbe akarnak adni, legfőképp a Fazekasba de én oda annyira nem.Szeretek írni, olvasni, rajzolok (versenyszinten), mozogni, dráma, énekversenyekre mentem, trombitázok és természetesen lány vagyok. Ja és a szüleim nem szeretnék, hogy zenével rajzal vagy szinészettel foglalkozzak felnőtt koromba. Meg 6 osztályosba akarok menni.

2013. nov. 19. 17:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
pedig a fazekas a legjobb....:)
2013. nov. 19. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
fazekasos vagy?
2013. nov. 19. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Jó gimnázium a Fazék, de szerintem a Kossuth még jobb, én oda mentem hatosztályosba. Nagyon jók a tanárok, hatalmas parkja és tornacsarnoka van, szép tágas az egész meg minden. Bár szabadidős tevékenységek terén nem a legjobb, de én akkor is azt javasolnám.

[link]

2013. nov. 19. 20:07
 4/11 anonim válasza:
fazekasos voltam..igaz már kicsit régebben, még a sima 4 évfolyamos gimnáziumba. A Kossuthtal szemben azt tudom mondani, hogy kevesebb a sznob ember..és nem adnak olyan sokat a külsőségekre...én semmi pénzért nem mentem volna a kossuthba :)
2013. nov. 19. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
A Fazekas jobb suli az országos rangsor szerint mint a Kossuth.
2013. nov. 20. 19:09
 6/11 anonim válasza:

Én a tágba járok már második éve, nagyon szeretem sok a jó tanár rengeteg szak van, csak ajánlani tudom

de kétség kívül a Kossuth es a fazék is nagyon jo sulik

Fakzekasba sok barátom jár csak jo dolgokat hallok róla :)

16/f

2013. nov. 20. 21:55
 7/11 anonim válasza:

Azt nem láttam hogy 6 osztályos bocsi :D

Hat ez esetben tényleg fazék vagy Kossuth

De ha maradsz meg akkor szerintem a tagot is vedd számításba :d előző voltam

2013. nov. 20. 21:56
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi elmegyek ebbe a hárombaa nyíltnapra és döntök
2013. nov. 21. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:

A Kossuthéról már lemaradtál, most volt vagy két hete :(

Amúgy ha a TÁG, vagy a Fazekas közül kéne választani, én mindenképpen a Fazekasba mennék. Azt meg hogy a Kossuthba sznobok járnak el ne hidd. Csak olyanok mondják akik nem tudnak róla semmit.

2013. nov. 21. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
A Kossuth minden rangsorban nagyon megelőzi a Fazekast.
2014. márc. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!