Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezhetnek több milliárd...

Létezhetnek több milliárd éves fajok? Ha igen akkor bármit megtehetnek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 21:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10: pont ezért írtam, hogy esélytelen. Elég a génkészletben alig 1% változás ahhoz, hogy az már új fajjá váljon. (Ugye biológiailag azért eléggé pontosan meg van határozva, hogy mikor tekintünk két egyedet azonos fajba tartozónak.)
2013. okt. 9. 14:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy ők is kipusztították magukat.Szerintem csak az ember ennyire retkes,buta,önpusztító,kegyetlen faj.
2013. okt. 9. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Én úgy képzelném el őket,hogy már teljesen robotokká váltak.Ez alatt azt értem hogy kb csak az agyuk van meg,a többi robot.És a végén ha meghal az agy akkor így áttöltik magukat egy másik testbe(nem volt sok battlestar galactica).Ezzel valamelyik tudós kisérletezett,de nem jut eszembe a neve.
2013. okt. 9. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Sci-finek remek elképzelés, a valóságtól azonban távol áll.
2013. okt. 9. 20:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt mondták anno a hold utazásra is:)
2013. okt. 9. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha az adott koncepció legrealistább elképzelését akarod olvasni akkor fordulj Alaister Reynolds sci-fi íróhoz.
2013. okt. 10. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak az ember ennyire retkes,buta,önpusztító,kegyetlen faj."

Hááát, jó véleménnyel vagy a fajtársaidról (és Magadról!?)! xD

2013. okt. 10. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak az ember ennyire retkes,buta,önpusztító,kegyetlen faj."

Nagyon tévedsz, a legtöbb faj kegyetlenebb. Sok olyan állat van, ahol még a nőstényt is csak párzási időszakban viseli el a hím. De a csoportos fajoknál is sok az agresszió.

Ha pl. majmokat zárnál össze olyan kis helyre, ahol az emberek még simán elvannak - azok 5 percen belül szétvernék egymást.

Viszont a "több milliárd éves civilizáció" eléggé problémás dolog. Szerinted itt a Földön mennyi volt az eddigi leghosszabb civilizáció ?

Azon kívül, hogy felgyorsult világban élünk - úgy könnyebb fenntartani egy civilizációt, ha évszázadokig nem változik semmi.

2013. okt. 10. 21:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen,azzal ellentétben hogy mi tudatosan pusztítunk el mindent magunk körül.
2013. okt. 10. 21:21
 20/20 A kérdező kommentje:
100 év alatt sikerült szét baszni a földet úgy ahogy illik.
2013. okt. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!