Nincs vmi olyan program, ahol meg lehet tudni, h hamisan énekelsz-e? Csak mert tudnom kéne, de sürgősen. És ha van is, légyszi mondjátok meg, h hol!
azért nem néztem vissza, mert már túl voltam rajta, megoldottam....
és miért is nem rövidíthetek?? mostanában mindenki azt csinálja...
Részben egyetértek veled, tényleg bosszantó tud lenni, de azért vannak ennél sokkal bosszantóbb dolgok is a világon (meg a GYK-n is). :D
Szerintem egyébként ez nem kifejezetten lustaság, inkább tehetetlenség vagy érdektelenség. Ahogy írtad is: a kitartás hiánya vagy a segítség nem is annyira szükséges. Tényleg sokan úgy "működnek", hogy ha már nem egyszerű a megoldás, vagy nem hull az ölükbe, hanem valamit tenni is kellene érte, akkor inkább lemondanak róla. Elég szomorú, mert az életben így nehéz boldogulni.
Sokszor nem oldom meg mások háziját egy-egy kérdésnél, hanem felajánlom, hogy ha megpróbálja, akkor leellenőrzöm. (Van, hogy némi magyarázat után.) A kérdezők kb. fele úgy el szokott tűnni, mint szürke szamár a ködben. Csak lapítanak, és várják, hogy majd valaki előbb-utóbb úgyis leírja nekik kompletten a megoldásokat. (És néha valóban...) Pedig ők járnak rosszabbul, mert így soha nem fogják megtanulni.
Kérdező, ha nálatok ennyire szigorúan veszik az éneket, akkor szerintem beszéld meg egy osztálytársaddal, hogy együtt gyakoroltok. Vagy énekelj mindig anyukádnak vagy apukádnak, amelyiküknek jó a hallása. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!