Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ki és mit tud olyasmiröl hogy...

Ki és mit tud olyasmiröl hogy ma este a NASA valami nagy bejelentést fog tenni ami megrázza a földet?

Figyelt kérdés
csak mer márt nem az első helyen olvasom érdekelne hogy ez most csak kamu vagy pedig tényleg valami nagy dolog készül amerikában?

2013. okt. 6. 15:59
 1/10 anonim válasza:

Jönnek az ufók?

Ugyan, mit tudna mondani a NASA?

2013. okt. 6. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Kamu volt. A NASA is szünetel egy ideig, mivel az USA-ban, most gondok vannak.
2013. okt. 6. 16:09
 3/10 A kérdező kommentje:
utána néztem jobban de ez tényleg csak hülyevakÍtás az egész itt a link ha valakit érdekelne [link]
2013. okt. 6. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:
2013. okt. 6. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Legfeljebb azt fogják bejelenteni, hogy a USA-val együtt ők is becsődöltek.

Ilyen szedett-vetett oldalakon található információkra meg nem szabad adni.

2013. okt. 6. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:
na ezek szerint ez tényleg csak egy jóhagy baromság de amugy mia fene folyik amerikában hogy nem elérhető a nasa oldala? mert arról nem vagyok képben!
2013. okt. 6. 19:41
 7/10 Wadmalac ***** válasza:
Na volt valami? Én nem láttam.
2013. okt. 7. 09:41
 8/10 tsirche ***** válasza:

"de amugy mia fene folyik amerikában hogy nem elérhető a nasa oldala? mert arról nem vagyok képben!"

Nem tudtak megegyezni az állami költségvetést illetően, ezért a nem létfontosságú hivatalok leálltak és kényszer-szabadságoltak mindenkit.

2013. okt. 7. 13:01
 9/10 Wadmalac ***** válasza:

#8:

Jaj Istenkém, nem lehetne ilyen költségvetési fennakadást és kényszerszabadságolást csinálni az APEH (tudom hogy már más álnév alatt fut) egészével, szőröstül-bőröstül? Olyan 20 évre?

2013. okt. 7. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet. Magyarországon minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve. Magyarország jobban teljesít, és dübörög a gazdaság, és blablabla; akkor hogy gondolod, hogy ne tudnák megoldani a problémát? :D

Egyébként NAV, kérlek szépen, NAV. Tessék megtanulni és megszokni, az összes új utcanévvel együtt. :D

De van egy jó hírem ezzel kapcsolatban: jövőre a végletekig leegyszerűsített adóbevallás lesz. A kiküldendő nyomtatványokon mindössze ez lesz a szöveg: "Mennyit keresett tavaly? Fizesse be a mellékelt csekken!"

:D

(Nem saját, nyúltam.)

2013. okt. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!