Mit gondoltok a ribancokról, mi teszi őket azzá?
Ribancok nincsenek, ez a fogalom téves.
És itt a lényeg! Azok a lányok akik olyan dolgokat csinálnak akikre azt mondják egyesek, hogy na ő egy ribanc, az csak szimplán szeretetéhes.
Nézd meg ezeknek a "ribancoknak" a családi hátterét. Én csak ennyit tudok mondani.
Hát nem tudom, akiket én ismerek és tényleg fűvel fával összefekszenek azok a városunkban a leggazdagabb csajok, úgyhogy nem teljesen helytálló sztem az h "szeretetéhes", mert én meg ismerek nagyon szegény lányokat elvált szülőkkel, stb. és na azok egyáltalán nem rib.ncok!
Amúgy én úgy tudom, hogy a k.rva az aki élvezetből csinálja, a rib.nc meg pénzért. Bár ezek a fogalmak vmikor a századelőn alakultak ki, nem? És nem ugyanazt jelölte eredetileg? Vagy egyik házhoz megy, a másik meg bordélyházban van? Ilyesmire tudnénk gondolni.
Vki azért ribanc, mert megkívánja a szexet egy idegennel?
Ha ő ribanc ettől, akkor a pasi mi?
"Vki azért ribanc, mert megkívánja a szexet egy idegennel?
Ha ő ribanc ettől, akkor a pasi mi?"
Általában normális emberek ha meg is kívánják, nem szoktak szexelni vadidegenekkel. Igen, ettől lesz pl. rib.nc egy nő, pasi pedig k.rvahajcsár. Egyik sem túl megtisztelő. A különbség csak annyi, hogy a női erény elválaszthatatlan a szeméremtől, a genitális részektől (ami nem nagy dicsőség, ha jó sokan felhúztak már téged), míg a férfiakat régen is elvitték előbb bordélyházba, hogy a tapasztalatlan asszonyt vezetni tudja majd a nászéjszakán.
Nem hinném, hogy a r*bancok mind szeretetéhesek lennének, ezért válnak azzá, amik.
Igen, az tény, hogy általában a pénzes csajszik a ribik. De miért? Van pénzük, megveszik a legújabb mayo chixes meg mit tudom én milyen csillivilli ruhákat, befestik a hajukat általában szőkére vagy feketére, 8 kiló vakolatot kennek magukra, szűk nacikban tipegnek hatalmas magassarkúkban. A buli elején dicsekszik, hogy itt volt meg ott volt a pasijával, akik jajj de cukcsi és hogy szereti, buli közben meg 3 sráccal smárol, másik kettő csak a taperolásig jutott el.
Az a helyzet, hogy ezek a lányok a pénzen kívül alig vesznek észre bármit is. megveszik a felsőt, használják, de a harmadik mosás utá kidobják, mert már uncsi, vesz magának másikat. Ugyanez van a pasikkal. Megkapja a kinézett sármos cicafijjjút, használja, aztá kidobja. Számukra aligha jelent valamit is az a szó, hogy érzelem vagy szeretet. Ők ezt nem ismerik. Ha fel tudnák fogni ezeket a dolgokat, hogy a pénz önmagában nem boldogít, akkor pl. nem játszadozának annyi fiúval, nem szekálák a nem túl gazdag lányokat, hogy milyen gagyi kínai cuccban járnak...
Egyébként annyiszor hallottam már ezt, hogy "persze mert a csajokat mindig leribancozzák, bezzeg a fiúk..." A történet lényege: a férfiaknak azért nagy szám, ha minél több nővel fekszeek le, mivel normáls esetben egy nőt meg kell hódítani ahhoz, hogy odaadja magát, és ebbe igen sok energiát kellene belefektetnie. Na most ha egy srác egymás utá döntögeti meg a nőket, az ezért dicsőség, mert ezek szerint túl jól hódít, ez a férfiaknál nagy szám, dicsőség.
Az a lány meg, aki egy 200 ft-os vodkanarancsért szétteszi a lábát egy erkölcstelen illető.
Szoktam járni néha discoba, mindig jönnek a srácok, hogy "hello szivi meghívhatlak valamire?" én meg mondom mindig, hogy kösz nem. Egyszer egy srác szintén bepróbálkozott, ugyanezt válaszoltam, mire ez volt a válasza: "jól megleptél, őszintén becsüllek téged, eddig mindig minden lánynál sikerem volt. Van barátod? Mondd meg neki, hogy irigylem"
Nem vagyok régimódi, nem vagyok begyöpösödött, de nem veszi be a gyomrom ezt a "kufircoljunk össze-vissza mint az állatok" című új trendet. Épp azért vagyok ember, mert nem csak az ösztöneimre hallgatok, és nem vagyok egy rongydarab sem, amit kézmosás után adhatnak egymásnak tovább a férfiak.
A ribanc: "Feslett erkölcsű nő, prostituált". Szerintem is. Mint már előttem is írták, a qrva szinonímája. Nincs ezen mit ragozni.
Hogy mi teszi őket azzá? No, ez már egy érdekesebb kérdés. Röpke véleményem szerint a tanulatlanokat (szinte) az egyetlen pénzkeresési lehetőség, a tanultakat pedig a (esetleg látszat) fényűző élet. Ezen utóbbira a mostani "celebek" közül számtalan példát lehetne említeni.
Egyébként pedig egy ősi "szakma" és a kereslet-kínálat egyetemes elve miatt volt, van és lesz.
Ám, ha jobban belegondolok, akkor, ha nem "fájna" a nők feje, ha nem hajtaná a férfiakat a vadászösztön, ha a nők megadnának a férfiaknak MINDENT, ha a férfiak nem "azzal" gondolkoznának, akkor (sokkal) kevesebb ribancra volna szükség.
De így kerek a világ....
Üdv: Sz1u
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!