Hova menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Hajdú-Bihar megyébe valami jó suli. Szeretem a Matekot, a rajzt.. de nem tudom hova menjek tovább tanulni. Az angolt és a törit gyűlölöm 2-3-as vagyok mind két tantárgyból. segítsetek légyszíves2013. okt. 2. 17:13
1/6 anonim válasza:
Egyetem vagy kozepsuli?? Am matek meg a rajz akkor valami mernoki palya
2/6 anonim válasza:
Ha nem csak szereted, de jó is vagy benne, akkor építész, építő, ipari formatervező, és hasonlók jutnak eszembe. Bár nem értem hogy lehet utálni az angolt, ami a külvilággal való kommunikáció egyetlen hatékony módja, és a törit, ami gyakorlatilag mese.
3/6 A kérdező kommentje:
Középsuli :) Köszönöm a válaszokat, megtetszettek :) Én ilyen felszolgálónak gondolkodtam :)
2013. okt. 2. 18:22
4/6 A kérdező kommentje:
Matekból olyan 4/5 és rajzból most év végén 4.6 voltam :)azaz abból is olyan 4/5:D
2013. okt. 2. 18:24
5/6 anonim válasza:
Bocsánat, de bántja a szemem: megyébeN és rajzOT. Amúgy Debrecenben jó gimnáziumok a Kossuth meg a Fazekas (a második inkább reál szakos). De az Ady és a TÁG sem rossz. Ha szereted a rajzot és a matekot, akkor valami mérnöki irányt javasolnék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) még esetleg a lakberendezőin gondolkodom..
2013. okt. 3. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!