Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen kísérletet csináltak?...

Milyen kísérletet csináltak? (fontos)

Figyelt kérdés

Fizika tanárom azt mondta, hogy csináljunk egy kísérletet, amit majd órán be kell mutatni arról, amit egész szeptemberben vettünk(egyet kiválasztani). Ezekről tanultunk: Vezető az elektromos térben, Szigetelő az elektromos térben, Az elektromos tér.

Ha valakinek van valamilyen ötlete, írja már meg pls. Köszi.

2013. szept. 28. 13:45
 1/5 Tom Benko ***** válasza:
Ha szereted a pacalpörköltet, készíthetsz elektoszkópot.
2013. szept. 29. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Vagy te vagy sügér, vagy a tanárod.

Ha nem figyelsz az órán, hiába okítanak!

Ha meg figyelsz de másra, ugyancsak.

2013. szept. 30. 00:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Tom Bemko pont a magadfajta pöc_sfejektől nem lehet kapni egy kérdésre sem normális választ. Nem filozófiát kértem. Csak 1 ötletet, akinek van. Ha nincs ötleted akkor kus_

solsz és mész tovább.

2013. szept. 30. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
00:11 Ba.szod, figyeltem órán, csak egy ötletet kértem tőletek is. úgylátom rossz ötlet volt.
2013. szept. 30. 22:02
 5/5 Tom Benko ***** válasza:
Hm. Teljesen korrekt választ adtam. Ha nem érted, a te bajod, talán érdemes lenne gondolkodni bohóckodás helyett.
2013. okt. 1. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!