Miért fogtam egy rezet a vezetékből szetem a gáztűzhelynél a a lángba raktam?
Te épp előbb volt egy kérdésed lángfestésről, kaptál is válaszokat, akkor most mi a gáz? :)
Mondjuk a másik egész olvashatóan volt fogalmazva.
Egyébként a válasz szerintem a következő:
Az elején a rézsál szigetelő lakkrétege égett, az volt a narancssárga. Aztán jött a réz lángfestése, aztán meg annyi korom meg rézoxid rakódott a drótodra, hogy már nem volt a réz meg a láng közt érintkezés.
Csiszold le a drótot szép fényesre és próbáld meg újra. Valószínűleg az első narancs már el fog maradni.
Tamáska, nem gondolod, hogy nem kéne teleszemetelni a hülyeségeiddel a felnőttek játszóterét?
A szüleiddel kérlek beszélgess el és kérj tőlük egy pár pofont a lőporért meg a többi ön- és közveszélyes hülyeségedért. Mit kell tennünk, hogy megértsd, hogy amit csinálsz az veszélyes?
Jelen esetben "csak" annyi történhet, hogy az olvadt szigetelés rád csöppen. Nem kellemes, hidd el, lesz is bibi. De elégetheted a kezed az átforrósodott dróttal is. Sőt, az is lehet, hogy valaki meglátja a fogalmazási képességeid és agyonver egy serpenyővel! Szóval csak óvatosan! :)
G.
1. Nem volt rata szigetelés és fogóval fogtam.
2. nem volt rajta lakréteg mert ha keresztbe összeérintem vezeti az áramotszerintem pedig kosz volt és az is bizonyitja hogy az elején similyen fekete dolog nem kezdet égni amúgy köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!