Dehogynem száll oda. Csak ők erre az állapotra "tervezve" vannak. :)
A jalhárt sem zavarja. :)
Egy zsiráf percek alatt belehalna. :D
...lajhárt.
Fecslerélem a tebűket. :D
Juhuhujj, mindjárt ide is kezdenek gyűlni a kreacionisták, mint legyek a friss trágyára, ez pont a tipikus ugrasztó kérdés. :D
Mivel az evolúció folyamán valamiért kialakult, hogy praktikusabb nekik lógva aludni (megjegyzem, barlang plafonján felfelé nehéz is lenne), természetesen vele együtt a szervezetük is úgy fejlődött, hogy ez a helyzet ne zavarja őket.
A lajhárnál is logikus megoldás, lógva nem kell egyensúlyozni.
Ugyanazért, amiért a harkály nem kap agyrázkódást kopácsolás közben, amiért a mélytengeri halak nem robbannak szét a hatalmas nyomás alatt, ami miatt a baziliszkusz képes a vízen futni...erre lettek tervezve.Na jó, ez eléggé kreacionistásan hangzik így, mondjuk úgy, hogy az adott környezethez alkalmazkodva így fejlődtek ki.
Ha valaminek fejjel lefelé kell lógni a plafonról, akkor nem engedheti meg magának, hogy a vér a fejében károkat okozzon.Ez az evolúció.
Igen
tehát nem az olyan válaszokat várom hogy azért kék az ég mert kék
hanem valami konkrétabb dologra lennék kiváncsi
Hát, ahogy hirtelen utánanéztem ezeket találtam.
Szóval vagy billentyűk akadályozzák meg, hogy túl sok vér áramoljon az agyukba vagy nincsenek is billentyűk, és a kis testméretükkel magyarázható, hogy nincs ilyen problémájuk (jóval kisebb a hidrosztatikai nyomáskülönbség, mint az embernél). Nem tudom melyik igaz, a második kicsit megbízhatóbbnak tűnik (ott legalább van hivatkozás), de azért az se 100 %.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!