Mivel lehetne feloldani ragadós felületet?
elkeztem dobolni és elsőre egy régi dobot vettem melynek nem ártott lecserélni a bőröket.
és mivel a csavarok rég nem voltak megmozdítva (nagyon szorult) és nem volt kéznél csavarlazító, bekentem étolajal, na most meg jó ragad tőle, vettem csavarlazítót de még mindig ragad, mivel lehet eltávolítani ezt az olajos ragacsot? mert ahogy kentem a csavarokat kicsit ráment a dobtestre is.
most meg újra akarom festeni a dobot de így hogy ragad nem lehet :/
Hát, az ilyen étolajas "megoldás" (már bocs, egyáltalán nem megszólásból mondom, csak hogy tudassam) eléggé fércelt, parasztias dolog. Az étolaj nem csavarlazításhoz, meg szereléshez való, benne is van a nevében.
Egyébként meg étolajat kézi mosogatószerrel, JAR-al vagy Cillit BANG-el simán le tudsz mosni szivaccsal, és szerintem az a bőrnek sem árt - feltéve ha jó bőrből, nem olyan olcsó kétes anyagból van a dobod.
Nézz körül a mosókonyhában, biztos vagyok benne, hogy szüleid szoktak azzal mosni, tányért törölni, szóval fogysz ott találni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!