Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hol kapható mikroszkóp?

Hol kapható mikroszkóp?

Figyelt kérdés
És mennyibe kerül?
2013. aug. 12. 14:36
 1/3 tsirche ***** válasza:

Például:

[link]

[link]

2013. aug. 12. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. aug. 12. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha gondolod megnézheted ilyen aukciós oldalakon, ott már elég korrekt árért vannak jók, ha nem zavar, hogy nm új. Kezdőknek a STUDENT típusú mikroszkópokat ajánlom. Arra nagyon ügyelj, hogy tényleg fém legyen a mikroszkóp teste ez fontos. Esetleg mikroszkóphoz tartozó szakirodalmat is beszerezhetsz a későbbiekben,én úgy voltam vele először, hogy kaptam karácsonyra egy ilyen béna japán mikroszkópot. Nézegettem vele ezt-azt,nem igazán tudtam mi van. Aztán miután elolvastam Kótai István - A mikroszkóp használata című könyvét megvilágosodtam. STUDENT-6 biológiai mikroszkóp (20- 1600x) - most ezt a mikroszkópot használom. 40 ezerért vettem, nem kis befektetés, de ha tényleg érdekel a dolog megéri. 1000x nagyítás felett már elég szép dolgokat lehet látni. Ehhez persze kell tudnod, hogy kell kenetet készíteni, hogy működik egy mikroszkóp stb., hogy igazán élvezni tudd a dolgokat! Ha érdekel a könyv, nekem megvan pdf-be szívesen átküldöm! ;)
2014. jan. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!