Mi történne velem ha beleugornék egy fekete lyukba?
Olvastam olyan "elméletet",hogy a feketelyuk egy dimenzió kapu.
Most biológiai szempontból tedd fel magadnak a kérdést!
Újra összepakol,miután széttép,majd összenyom?
Én nem hiszek benne,de az én tudásom is lehet hiányos,amúgyis kiváncsi lennék,hogy Te miből indítottad a kérdésed!
Kösz,előre is!
>Amiben szerintem minden tudós és nem tudós ember egyet ért az az univerzum legnagyobb és legmegdönthetetlenebb ténye az, hogy minden ami az univerzumban történik és van az egyensúlyon alapszik. Anyag-antianyag, jó-rossz, világos-sötét, jing-jang és reggelig sorolhatnám.
Nem, ez nem így van. És főleg nem törvény. Nem "kell" sehol meglennie ennek a kettősségnek, attól még, hogy sok helyen megvan. Ez romantikus hülyeség.
>Lehet az nem is egy univerzum valami teljesen más ahol fehér minden és van egy gömb amiből folyamatosan szállingóznak ki mindenféle dolgok.
A fehér lyik-hipotézis évtizedek óta létezik. Olvass utána, érdekes. Sajnos nem te találtad fel a spanyolviaszt.
>A mai napig amúgy nem bizonyított tény hogy egy Nap belsejében valójában mi is van és honnan nyeri ezt az irdalmatlan energiát.
De, pontosan ismerjük, le vagy maradva legalább egy évszázaddal.
>És érdekes hogy telis tele van az univerzum napokkal ugyanúgy ahogy fekete lyukkal is.
Ez nem támaszt alá semmit abból, amit írtál.
Ezért a pár sor személyeskedésért és mellébeszélésért igazán kár volt koptatnod a billentyűzetedet. Én pusztán rámutattam pár hibára és hülyeségre, amit írtál.
Ha írsz értékelhető dolgokat, reflektálok szívesen, de ha csak a kis egódat akarod dédelgetni a sértegetésemmel, ne fáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!