Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi történne velem ha beleugorn...

Mi történne velem ha beleugornék egy fekete lyukba?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 00:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olvastam olyan "elméletet",hogy a feketelyuk egy dimenzió kapu.

Most biológiai szempontból tedd fel magadnak a kérdést!

Újra összepakol,miután széttép,majd összenyom?

Én nem hiszek benne,de az én tudásom is lehet hiányos,amúgyis kiváncsi lennék,hogy Te miből indítottad a kérdésed!

Kösz,előre is!

2013. aug. 24. 00:29
 12/15 Ga-Te ***** válasza:
0%
Elég sokat utána olvastam ennek a fekete lyuk témának. Mindig is érdekelt a téma nagyon. Főleg a most megjelenő film a "Csillagok között" után még jobban felkeltette az érdeklődésemet a téma. És eme kutakodások után észrevettem valamit amire úgy néz ki senki nem gondol soha. Amiben szerintem minden tudós és nem tudós ember egyet ért az az univerzum legnagyobb és legmegdönthetetlenebb ténye az, hogy minden ami az univerzumban történik és van az egyensúlyon alapszik. Anyag-antianyag, jó-rossz, világos-sötét, jing-jang és reggelig sorolhatnám. Viszont ennél a fekete lyuk mizériánál mindenki mintha csak egyoldalúan vélekedne róla. A fekete lyuk csak szippant és kész onnan semmi nem kerül ki és vége. Én szerintem a fekete lyuk egy ellen lényege egy másik objektumnak ami máshol van. Nem biztos hogy ebben az univerzumban. Lehet az nem is egy univerzum valami teljesen más ahol fehér minden és van egy gömb amiből folyamatosan szállingóznak ki mindenféle dolgok. A gömb szót viszont azért használtam mert talán az egyetlen dolog aminek az ellenkezője is ugyanaz az egy gömb. Szóval ha a fekete lyuk egy gömb és igaz az elméletem akkor az ellenpárja is egy gömb ami világít és folyamatosan szórja ki magából az anyagokat. De itt álljunk egy egy percre. Sokkal valószínűbbnek tartom hogy mivel igen, valószínűleg ami bekerül az esemény-horizontba az az irdatlan mennyiségű gravitációnak köszönhetően széthullik a legapróbb alkotóelemeire vagy csak az általunk ismert legkisebb elemi bomlásra a "maghasadáson" megy keresztül akkor szerintem a fekete lyuk másik oldalán egy Nap azaz egy csillag áll. Ami a túloldalon bekerül a lyukba az a másik oldalon elég. Ha ez igaz akkor ismét bizonyosságot nyer a legalapabb törvény az univerzumban. Ami befelé elpusztul az átalakul és táplál egy másik valamit pl. egy Napot ami életed ad. És végül ennek a napnak a helyén is egy fekete lyuk lesz ami ugyan ezt csinálja és így fog ez menni örök időkig. Azért is tartom ezt valószínűnek mert ami bekerül a fekete lyukba nyílván megváltozik, nem pusztul el csak átalakul. Az anyag soha nem vész el csak átalakul. Ha egy ember belesodródna a lyukba lényegében atombombává válna maghasadás lépne fel, elemeire hullana ez által hatalmas hő keletkezne a túloldalon meg mint Nap izzana és adna életet. A mai napig amúgy nem bizonyított tény hogy egy Nap belsejében valójában mi is van és honnan nyeri ezt az irdalmatlan energiát. És érdekes hogy telis tele van az univerzum napokkal ugyanúgy ahogy fekete lyukkal is.
2014. nov. 8. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:

>Amiben szerintem minden tudós és nem tudós ember egyet ért az az univerzum legnagyobb és legmegdönthetetlenebb ténye az, hogy minden ami az univerzumban történik és van az egyensúlyon alapszik. Anyag-antianyag, jó-rossz, világos-sötét, jing-jang és reggelig sorolhatnám.

Nem, ez nem így van. És főleg nem törvény. Nem "kell" sehol meglennie ennek a kettősségnek, attól még, hogy sok helyen megvan. Ez romantikus hülyeség.

>Lehet az nem is egy univerzum valami teljesen más ahol fehér minden és van egy gömb amiből folyamatosan szállingóznak ki mindenféle dolgok.

A fehér lyik-hipotézis évtizedek óta létezik. Olvass utána, érdekes. Sajnos nem te találtad fel a spanyolviaszt.

>A mai napig amúgy nem bizonyított tény hogy egy Nap belsejében valójában mi is van és honnan nyeri ezt az irdalmatlan energiát.

De, pontosan ismerjük, le vagy maradva legalább egy évszázaddal.

>És érdekes hogy telis tele van az univerzum napokkal ugyanúgy ahogy fekete lyukkal is.

Ez nem támaszt alá semmit abból, amit írtál.

2014. nov. 8. 23:10
 14/15 Ga-Te ***** válasza:
Az ilyen érvelni képtelen cáfoló "egyénekkel" is tele van az univerzum mint te. :) ...sajnos. Nem hiszem azt, hogy én találtam fel a spanyolviaszt. Nem ismersz, nem tudod egyáltalán ki vagyok, milyen ember vagyok. Tudtommal arra van ez a blog, hogy mindenki kinyilvánítsa a véleményét. Ha figyelmesen elolvasod akkor rájössz, hogy elég sokszor használom a "talán" és "lehet" szókat nem szögeztem le kész tényeket. Nyilván annak ellenére, hogy elég sok kutató munkát végzek a témában elkerülhette a figyelmem egy s más. De te biztos valami nagy okos ászkarika vagy és valószínű azt hiszed, hogy kegyetlen okos vagy és értelmes pedig ha a te szintedre lesüllyedve egy komor posztból kielemeznélek az látszana, hogy nem hogy értelmes... de elég primitív vagy. Az unalmas életedbe valószínűleg ez hoz egy kis színt ha valakit leolthatsz arctalanul és névtelenül de amúgy ellenérveket nem láttam sehol pedig kétszer is elolvastam :) Na mindegy... 1 szó 100at csinál. Lényeg az: Lehet hogy tévedek nem kizárt, ember vagyok attól függetlenül nem kell egyből betámadni meg oltogatni! Ezt tanuld meg ezzel semmi jóra nem jutsz az életben. Szívesen várom erre is a kiszámítható primitív támadó kontrát. Vagy magadba nézel és meglepsz. :)
2015. jan. 30. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezért a pár sor személyeskedésért és mellébeszélésért igazán kár volt koptatnod a billentyűzetedet. Én pusztán rámutattam pár hibára és hülyeségre, amit írtál.

Ha írsz értékelhető dolgokat, reflektálok szívesen, de ha csak a kis egódat akarod dédelgetni a sértegetésemmel, ne fáradj.

2015. jan. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!