Hogy találja ki mindig a varázsgömb akármi hogy mre gondoltam? Mi a szaábálya? (Linklent)
#4-nek
Nem marhaság, hanem matemetika, persze ha buktál belőle, akkor hiába magyarázom.
A szám: 10x+y
A számjegyek összege: x+y
A kettő különbsége: 10x+y-(x+y)=10x+y-y-x=9x
Az összes végeredményként kijöhető számnál (vagyis amik oszthatók 9-el) mindig ugyanazt az ábrát látod egyszerre, de minden egyes alkalommal, mikor frissül az oldal, lecseréli egy másik ábrára, hogy ne tűnjön fel.
Nézd meg, hogy csak 9-cel osztható szám jöhet ki, és figyeld meg, hogy minden 9-cel osztható számnál az az ábra van, aminek ki kell jönnie.
"Nekem nem találja ki. :)"
Akkor vagy nem olyan számot gondolsz, amit mondanak (pl nem kétjegyü), vagy nem tudsz számolni.
Ember!
Már legalább 9 alkalommal volt itt ez a kérdés! Tuti, hogy neked is kiírt jó párat, mikor feltetted!
Olvasni szoktál-e néha?
ha legalább egy órát gondolkodtam mire rájöttem kb hogy működik az nagyon gáz? :D
(azért offolok mert fentebb leírták a választ matematikailag)
"ha legalább egy órát gondolkodtam mire rájöttem kb hogy működik az nagyon gáz?"
Szerintem NEM, mert te legalább GODNOLKODTÁL, és tényleg felfogtad, hogy mit írtak, akik elmagyarázták. Ez már egy nagy lépés a jó irányba, hogy figyelj, nem hidd el a látszólagos csodákat, hanem keresd meg, hogy mi a valóság mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!