Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Elektrolizissel megtisztittam...

CsAk SziVesen kérdése:

Elektrolizissel megtisztittam egy ókori római bronzérmét. Nem tudom hogy ennyire kell e kinéznie vagy még valamivel tisztitgassam? Félek hogy bemattul.

Figyelt kérdés

csak az irjon aki ért is hozzá

kép [link]

2013. aug. 5. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel látszik rajta hogy az idő már szépen megette és már el is kezdett rohadni így szerintem jó, de célszerű alaposan átnézni hogy nincsenek-e még rajta feles szennyeződések.

Ilyesmi érmém nekem is van, én elég jó állapotában találtam meg egy építkezésen pedig már azt is szépen elkezdte megenni az idő.

Vannak ilyen úgynevezett ultrahangos tisztítók amivel az ékszereket szokták tisztítani. Még azzal esetleg megpróbálhatod, állítólag valahol lehet ilyet kölcsönözni is, de ne kérdezd hogy hol mert nem tudom. régebben a Lidl-ben árultak olyat én vettem mert elég sok ékszer van a családban meg én is ilyen pénz gyűjtő vagyok és az szépen letakarította.

2013. aug. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!