Igaz-e, hogy tudják irányítani az időjárást HAARP technikával?
Az MKKP már ezidáig is 2014es választási programjába foglalta az időjárás irányítást!
Szavazz ránk, ingyen sör és örök élet!
Én csak egyet nem értek...
Van ez a nagyszerű találmány. Ez a HAARP nevű. Állítólag ennek volt köszönhető múltkor az árvíz, most ez a mocsokmeleg. Sőt a márciusi hó és hideg is. Kérdem én: mit ártottunk mi az amcsiknak, hogy itt vetik be? Nekik az őrültnagy ellenségük most a terrorizmus. Értem én, hogy rossz önmagukkal harcolni, de ott van ez az Al-kaida, mint ellenség. Akik csúnyamód befészkelték magukat Afganisztánban. De én még azt nem hallottam, hogy az Afganisztánban 10 fokkal nőtt volna az átlaghőmérséklet, vagy akár kettővel is. Vagy hogy hirtelen esett volna kétésfélméter hó. Hogyhogy minket baxogatnak vele? Meg hogyhogy Japánban okoznak vele szökőárt? Oké, az lehet hogy Pearl Harbor miatt van mint a Fat Boy. Erre tudna valami HAARP-tudor válaszolni? Tudom, hogy nagy kérés, de: értelmesen!
Hidd el,tudnak ezek már olyan dolgokat is, hogy csak néznél mint szopós malac a bökőkésre...
Sok olyan dolog létezik, amikről lószart se tudsz, velünk együtt...
Mikor mi kélyes gondolatok se voltunk, már atomot hasítottak....
Amit te a bulvárból,vagy bármilyen hírszerzésből kapsz ( kivéve Wikileaks ) az mind a manipulált hírszmét....
Biztos vagyok benne, hogy nem csak szaros rakétákkal befolyásolják...
Nem vicc ez,most megint kapom a negatív kommenteket majd, hogy összeesküvés elmélet...
Node gondolkozz csak ... PL:
Szerinted, az államnak hol érte meg ez a H1N1? :D
Ott,hogy megvettük az oltást, 5 millióan oltás után,előtte 2 millióan lebetegedtek, és vették a speciálisan erre a betegségre tervezett antibiotikumokat ( köztük a családom is ) 10-20 ezrekért... :D
Ez azért kicsit fura nem? :D És amikor az Anonymus Magyar csapata egy hekker közleményben a Youtube-on erre rákérdezett,törölték a videót,és a sajtónak sem válaszoltak.... :D
Olyanok vagyunk mint a patkányok, ki tudja mivel kísérleteznek már rajtunk....
ÉS ezeket legfőképp akár katonai,vagy egyéb célokra alkalmazák majd vagy Isten tudja...
Egyszó mint száz... Igen létezik... De ettől már komolyabb is,csak mi nem tudunk róla.
Al-Kaida,Bin Laden,meg a többiek ... :D
Ki tudja hpgy ezek egyáltalán vannak-e...
Biztos vagyok benne,hogy Bin Ladent sem találták meg,ha eddig 10 évig nem ment nekik... majd pont most egy sima őrizetlen házban lövik le... ugyan ez már durva kamu :'DDD
Az megvette a szabadságát...
CIA nek meg az a dolga h fegyverekkel kereskedjen,ezt úgy érheti el h egy csoport nevében tobbant,összezörren a két csoport,azt eladja mind 2 félnek a fegyvereket,ennyi... erre számos bizonxytékot találtok a Wikileaksen....
Atomot persze hogy hasítottak, szerintem elég sokan születtek 1945 után.
A H1N1 oltás ingyenes volt. Azt meg mindenki eldönthette, hogy beoltatja-e magát. Vagyis ha ez egy kormányösszeesküvés volt, akkor te meg hülye voltál, hogy beadattad.
Egyébként Magyarország lakosságának a 70%-a ettől lebetegedett? Furcsa, én erről semmit nem hallottam.
Csak Youtube-ra töltöttek fel ilyet? Elég hülye megoldás, főleg hogy a hackerek elég okosak, ráadásul van rengeteg hely, ahova feltölthető és ott marad sokáig.
Ha ennyire a pénz a lényeg, akkor minek költenek milliárdokat, hogy katonákat küldjenek ki, pedig tudják, hogy a terroristák nem is léteznek. Kicsit ellentmondasz magadnak.
De nem baj, neked elnézzük, hisz a sok :D után biztos vagyok benne, hogy 12 éves lehetsz maximum (agyilag).
"HAARP van, kínában az olimpián bevetették, hogy ne legyen eső!"
És a Szaharán tesztelték...
"Ez nem összeesküvés-elmélet, ez tény!"
Az. Mint ahogy Micimackó, mint minden medve, szereti a mézet.
"Mennyi hülye van! :)"
Hát ja...
"A H1N1 oltás ingyenes volt. "
Te ingyen kaptad. A kormány fizetett érte. Olyan 6-8 évente én is szívesen "piacra dobok" 1-1 halálos vírust, amire természetesen van ellenszerem, aminek az előállítása természetesen nincs ingyen. Nem mondom, hogy ez történt, én megtenném. És én még csak kezdő pszichopata vagyok...
A Pekingi Nyári Olimpia nyitóünnepségén valóban kitudták iktatni az esőt, de ez nem a HAARPnak volt köszönhető. Az eső várható volt, így azt megelőzendő, olyan anyagokat juttattak a viharfelhőkbe, aminek folytán kivált belőlük a csapadék, mielőtt a helyszínre értek volna. Egyesországok komoly fejlesztések és kísérletek zajlanak időjárás-befolyásolással kapcsolatban. Hogy az ember ezen a területen is képes beavatkozni, nem sci-fi. Magyarországon is létezik egy NEFELA nevű egyesület, amely a Dél-magyarországi területeket érő jégesők elhárításával foglalkozik. Az emberek már több évtizede képesek mechanikai és kémiai módszerekkel befolyásolni az időjárást.
A HAARP ezzel szemben kicsit más lenne ugyanis az rádióhullámok sugárzásával befolyásolná az időjárást. A HAARPpal kapcsolatban nem az a kérdés, hogy létezik-e, hanem, hogy mi célt szolgál az a hatalmas antenna erdő és egy 3.6 millió wattos teljesítmény.
És még egy érdekesség: Ha a HAARP valóban a sarki fény kutatásával foglalkozik, akkor mi köze van hozzá a légierőnek és a haditengerészetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!