Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Léteznek quileute legendák,...

Léteznek quileute legendák, vagy ez csak egy kitalált törzs?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 20:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Kitalált törzs. Az írónő agyából pattant elő, persze csak ha ugyanarról beszélünk:D Az igaz, hogy arrafele élnek indiánok, de a Quileute-ok csak kitaláció.
2009. okt. 24. 23:50
 2/21 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan és biztos kitalált dolgok vannak amerikai oldalakon, de én azt mondom, hogy nem kitalált. :/ Lehet, hogy nem így van, de akkor elnézést kérek.

Mindenesetre itt van néhány link. Az első kettő eredeti nyelven a "történelme" és más információk, a harmadik pedig egy rajongó fordítása:

[link]

[link]

[link]

2009. okt. 25. 12:11
 3/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

1. válaszoló, igen, egyre gondolunk :)

2. válaszoló, én kételkedek a wikipédia megbízhatóságában, hallottam már róla egy két dolgot, de rögtön megnézem a linkeket :)

2009. okt. 25. 20:44
 4/21 A kérdező kommentje:
nagyon érdekesek, köszönöm
2009. okt. 25. 20:48
 5/21 anonim válasza:
100%

[link]

itt a törzs honlapja

és igen léteznek

2009. nov. 25. 17:51
 6/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. nov. 25. 21:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A törzs tényleg létezik
2009. nov. 30. 19:22
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
Igen, de naggyabol csak a nevuk azonos meg a foldrajzi helyuk, hiszen egyebkent a torteneteik es legendaik nem ugyanazok, mint a konyvben ahogy le van irva...
2009. nov. 30. 19:39
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

De létezik ilyen törzs,ezek rezervátumban élnek,quileute törzs a nevük,és amióta a twilight-ban is benne volt,egyre több turista látogatja a helyet.

Ja és a legenda sem kitaláció amit az írónő talált ki...

2009. dec. 21. 23:43
 10/21 anonim válasza:

na akkor most léteznek e vagy sem és a legendák igazak vagy nem?

me it má mindenki mondot mindent:D

és nem tudjátok hogy az a könyv amit meg vett (a quilet legens)azt a könyvet tényleg meg lehet venni valahol vagy az is kitaláció mint az az oldal a vámpírokról(a filmbe mikor bella megkeresi a one cold...gondolom tudjátok:D)

2009. dec. 29. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!