Léteznek quileute legendák, vagy ez csak egy kitalált törzs?
Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan és biztos kitalált dolgok vannak amerikai oldalakon, de én azt mondom, hogy nem kitalált. :/ Lehet, hogy nem így van, de akkor elnézést kérek.
Mindenesetre itt van néhány link. Az első kettő eredeti nyelven a "történelme" és más információk, a harmadik pedig egy rajongó fordítása:
köszönöm a válaszokat
1. válaszoló, igen, egyre gondolunk :)
2. válaszoló, én kételkedek a wikipédia megbízhatóságában, hallottam már róla egy két dolgot, de rögtön megnézem a linkeket :)
De létezik ilyen törzs,ezek rezervátumban élnek,quileute törzs a nevük,és amióta a twilight-ban is benne volt,egyre több turista látogatja a helyet.
Ja és a legenda sem kitaláció amit az írónő talált ki...
na akkor most léteznek e vagy sem és a legendák igazak vagy nem?
me it má mindenki mondot mindent:D
és nem tudjátok hogy az a könyv amit meg vett (a quilet legens)azt a könyvet tényleg meg lehet venni valahol vagy az is kitaláció mint az az oldal a vámpírokról(a filmbe mikor bella megkeresi a one cold...gondolom tudjátok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!