Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik egyetemen tudnék...

Melyik egyetemen tudnék tanulni ha pszichilógia érdekel?

Figyelt kérdés
Pszichológus szeretnék lenni még van két évem az egyetemig, de szeretnék belehuzni.Milyen egyetemek vannak es mik a fő tantárgyak amik nekem kellenenek? Sima pszichologus vagy ilyen kriminal pszichologus.(Mint a gothika cimu filmben a no aki az elmehaborodottakkal beszelget)Koszi!

2013. júl. 31. 16:08
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsanat a szovegben levo hibak miatt telefonrol irok:)
2013. júl. 31. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

szia! azt nem írod, melyik városban érdekel a képzés. én Budapestről tudok nyilatkozni, itt az ELTE-n, a Károlin és a Pázmányon van pszichológia.

a felvi.hu-t ajánlom, ott minden felvételi információt megtalálsz.

én idén pszichóra jelentkeztem (ELTE), fel is vettek, szóval tudom a felvételi elvárásokat. igazából minden kötelező érettségi tárgyat beszámíttathatod, plusz a bioszt is. ezek közül egy emelt volt idén kötelező. ez azért jó, mert igazából felvételi szempontjából "mindegy", miből vagy jó. nem tragédia, ha nem érettségizel bioszból, viszont szükség lesz rá az egyetemen, szóval nem árt átnézni, ha tényleg pszichológiát akarsz majd tanulni.

ha bármi egyéb kérdésed van, írj nyugodtan.

2013. júl. 31. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link] &sz=intezmeny

2013. júl. 31. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen.Debreceni vagyok. de a Budapesti is érdekelt.Szerencsére emelt szintű biológia szakon tanulok, mert anno állatorvos akartam lenni.Most nagyon orulok.:) Koszi megegyszer:)
2013. aug. 1. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!