Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Légyszives írtok nekem németül...

Légyszives írtok nekem németül egy fogalmazást a nyárról?

Figyelt kérdés

Ebben a fogalmazásban eredetileg azt kéne leírjam hogy mit csináltam nyáron,de úgysem tudja leellenőrizni a tanárnő ,ezért kérlek írjatok olyan átlagos nyári programokat mint pl: úsztam,kirándultam,sétáltam,nagyszülőknél voltam,olvastam,teniszeztem:)

Előre is köszönöm.És max 150 szó kell,de ezt persze nem muszáj betartani:)) vagyis senki sem szokta sztem

2013. júl. 31. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
5000.
2013. júl. 31. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy mire kell mert még van 1 hónap a nyárból, de ha jársz nyelv iskolába akkor minek iratod meg mással?

Most nem rosszból mondom félre ne értsd de ha jársz külön nyelvoktatásra akkor ezzel csak magaddal szúrsz ki ha mással iratod meg mert ha lesz számonkérés, akár vizsga vagy röpdoga akkor egyből látszódni fog hogy akkor semmit nem tudtál szinte de a fogalmazásod 5 ös lett, szóval nem értelek ilyen téren.

Van a google fordító azzal fordítsd le, igaz vannak benne hibák de gondolom abból kitudod javítani azokat, picit átírod hogy a tanár ne vegye észre hogy csaltál és ennyi.

Gondolom úgysem arra megy a játék hogy megbukj és ha ne sikerül akkor a tanár segíteni fog hogy jobban menjen.

Én sajnos nem tudok ebbe segíteni mert angolos vagyok és tudok kb 3 szót németül maximum. de próbáld meg magadtól. Az angol nekem sem ment valami jól 3 as jegy volt a maximum amit kitudtam hozni magamból de én próbálkoztam és nem puskáztam mindenhonnan meg nem másokat kértem meg rá hogy írják meg helyettem.

A mai világban fontos az idegen nyelv ismerete sajnos nincs mese, én is ezért találok nehezen munkát mert nem beszélem jól a nyelvet.

2013. júl. 31. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Aki annyira nem képes, hogy egy ilyen rövid és primitív fogalmazást megírjon az igenis bukjon meg.ú

A bukás nem büntetés, hanem egy újabb lehetőség.

2013. júl. 31. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár év múlva pedig te is az "Üzlet és pénzügyek"-ben fogsz nyavalyogni, hogy már 500 helyre beadtad az életrajzodat, de árufeltöltőnek sem kellesz a Tescoba.
2013. júl. 31. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
5 rugóért megÍrom
2013. aug. 11. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
További 5 rugóért kijavítom!
2013. aug. 11. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én ki is nyomtatom és elküldöm postán még 5 rugóért!!
2013. aug. 11. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Na de te miért nem tudod megfogalmazni
2015. febr. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!