Más lett a hangom?
Figyelt kérdés
Én belülről úgy érzem,hogy nagyon szép a hangom amikor énekelek,de ha felveszem telefonra akkor borzalmas.Régen mikor nem kezdtem el énekleni én magam is csúnyának hallottam a hangomat most viszont egyre jobb,de a felvétel nem ezt mutatja:( Miért van ez?Melyik az igazi hangom?2013. júl. 31. 14:23
1/7 anonim válasza:
Ahhoz, kell az ének tanár, h megtanítson. Érzed, h tehetséges vagy, a belső hangod megvan, de ezt kivitelezni már más dolog. Olyan, mint amikor verset kell tanulni. Magadban sokkal könnyebb elmondani, mint beszélve. Ez is ilyen. Az a tanárt/közönséget nem érdekli, h magadban/szerinted jó. Kívülről is jónak kell lennie. De kérdezz meg egy hozzá értő(bbe)t is!:)
2/7 anonim válasza:
A felvétel mindig másként hangzik, mert
1) a felvevő-/lejátszó eszköz torzít
2) mindenki másképp hallja a saját hangját, mint mások.
Ezt már régebben kiveséztük:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__38..
Arra nem tudok magyarázatot kapásból, hogy miért hallod jobbnak a hangodat most, és miért nem igazolják ezt a felvételek. Próbáld meg egy másik telefonnal vagy valamilyen más eszközzel, hátha jobb lesz. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Pedig belülről tényleg nagyon-nagyon szépnek érzem a hangomat(pedig nagyon kritikus vagyok magammal szemben).Énektanárra sajnos nincsen lehetőségemet mert nagyon messze van:( Esetleg otthon tudnék valahogy gyakorolni,hogy a külső szemlélők azt hallják amit én belülről?
2013. júl. 31. 22:29
4/7 anonim válasza:
Egyedül nem nagyon. Neten biztos van fent néhány módszer, amik jók, de azt a szintet mint egy tanárral nem fogod így elérni:(
5/7 anonim válasza:
Valóban nem tudni, a felvétel torz-e, vagy sem. De a belső hang, amit hallasz, és a felvett hang nem azonos, mert a fül más hanghullámokat hall a torkodból, mint a hangszalagról. Az emberek többnyire a visszahallott hangot rosszabbnak tartják, mert idegen (nem azt szokták meg). Az eltérést csak a gyakorlatban lehet megítélni, itt biztosan nem.
6/7 A kérdező kommentje:
És egyébként a saját hangom között és a felvett hang között sok különbség van vagy csak minimális?
2013. aug. 2. 21:16
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!