Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hány ember élhetne összesen a...

Hány ember élhetne összesen a Földön? 20 milliárdan élhetnénk? És kb. meddig maradna fenn az emberiség ebben a formában?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy Steven Hawking azt mondta, hogy ebben a állapotban kb. 250 éve van vissza az emberiségnek.

2013. júl. 26. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Neeem, Sir Butcher, nem vagyok olyan naiv. ;)

Inkább kíváncsi, hogy mégis hogy gondolják ezt pontosan. Ezért kérdeztem, és ezért kértem kidolgozott választ.

Te se legyél türelmetlen, egy ilyen jellegű munkához nem elég az eltelt két nap, még megérkezhet a válasz. :D

Ahhoz majd lesz egy-két hozzáfűznivalóm, mert "ötletem" nekem is van, hogy milyen szempontokat kellene még figyelembe venni.

Például az EQ szerintem nagyon fontos.

Vagy azt is belevenném, hogy akik lehagyják a mondatközi és mondatvégi írásjeleket, azoknak túl alacsonyak a helyesírási képességeik.

Tehát a "kedves" válaszolónak is annyi lenne. :D

Remélhetőleg ez nem okozna problémát számára, hiszen az ő ötlete volt. :D

Ha vannak még "ötletek", kíváncsi lennék. ;)

2013. aug. 3. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Magam részéről totálisan esélytelennek látom erre a választ, pláne, hogy valami értelmes választ kapj - hacsak nem privátba elküldenek mindenfelé :D
2013. aug. 3. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyetlen idiótán kívül, aki már a sokadik regjével talált meg nyilvánosan és privátban is, mások nem szoktak velem szemétkedni egyik "ellenlábas csoportból" sem. Úgyhogy ne aggódj értem. :)

És értsd már jól, amit írtam előzőleg, hiszen most nem vitázunk. :D

Egyébként meg már megvan a népességcsökkentés hatékony eszköze, olvasás előtt javasolnék valami erőset:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..

:DDD

2013. aug. 3. 20:08
 14/15 anonim válasza:

akár 100 milliárd ember is élhetne nyugodtan ha belegondolsz azokokba az arányokba hogy mennyire lakott a Föld és mennyire nem.A kérdés inkább az, van e elegendő energia.

Még nem jöttetek rá hogy a világon minden harc az energiáért folyik? Ezért csökkent népességet az elit, ezért vezeti be a kontroll rendszer elmeit ezért háborúzik az USA a fennállása óta...mert uralni akarják az energiát. Abból van kaja, közlekedés, minden. A pénz is csak ennek az energiának kifejezése. Szóval ha vrendelkezünk olyan rendszerekkel, mint pl a szabad energia szerkezetek, akkor elvileg akár 100 millárd ember vagy több is élhet a bolygón. Hely van. No para.

2013. aug. 26. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Wow, egy újabb "versenyző"...

Fejtsd ki, légy szíves, megbízható linkekkel alátámasztva, hogy hogyan is "csökkent népességet az elit". Ne konteós blogokkal, és ne Piros Pirula Projekt és hasonlók YouTube-csatornáival. :)

Azzal egyébként egyetértek, hogy megy a harc az energiáért.

2013. aug. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!