Li-ionos akksit kell-e formázni?
Figyelt kérdés
Vettem egy új akksit laptophoz. Kérdésem, hogy szükséges-e a Li-ion akksikat formázni, első alkalommal akármeddig tölteni, vagy elég ha a helyére teszem és használom a szokásos módon?2013. júl. 20. 16:52
1/6 anonim válasza:
Nem kell formázni. Feltöltöd és használod.
3/6 anonim válasza:
Nem, de nem ajánlott teljesen lemeríteni sem. (mondjuk nem is tudod igazán, csak ha hagyod sokáig állni - Isten áldja az elektronikát!)
G.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 21. 09:12
5/6 anonim válasza:
Azért látszik hogy a Magyarok többsége mennyire le van maradva :S Ne vedd sértésnek vagy személyesnek de az akkumulátorokat kb 10-15 éve nem kell formázni de még így is csomó magyar ember felteszi ezt a kérdést :S
6/6 anonim válasza:
Nekem még most is a formázást javasolták a vodánál és a t-mobilnál is új mobil vásárlásakor. Töltsem vagy 10 óráig. Mondtam, hogy köszi, de inkább nem. :D
Ott kéne tisztába tenni már a fejeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!