Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az EFEB...

Mi a véleményetek az EFEB iskoláról?

Figyelt kérdés
Kedden mennék beíratkozni, és véleményeket várnék azoktól akik odajártak. Nappali vagy esti tagozatra. (Gyógyszertári asszisztensre jelentkeztem :) )
2013. júl. 15. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én eddig az EFEB-ről csak jót hallottam, meg is bántam, hogy nem oda jelentkeztem tavaly! De jóba vagyok egy EFEB-es csajjal, így hál'Istennek minden tananyagot odaad nekem, mert Ők sokkal részletesebben tanulnak,ott jobb az oktatás, követelnek a tanárok!
2013. júl. 15. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

hát én hallottam róluk jót is rosszat is. igazából a rossz panasz volt arra tekintve hogy a távoktatásban nem központilag szóltak mindenkinek ha elmaradt egy óra hanem tudott róla xy-on és az vagy értesítette a többieket vagy nem. magáról az oktatási szinvonalról nem hallottam rosszat, csak ilyen informácios áramlásról..

én most elearningen tanulok náluk, és nagyon meg avgyok elégedve. a tananyag könnyen értelmezhető (bár az ellenőrző teszteket kicsit gyengének találom) és ha kérdésem volt arra hamar kaptam választ.

2013. júl. 15. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! :) Ma voltam beíratkozni :)
2013. júl. 16. 14:12
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Ide jársz most? Milyen a suli? Ugyanerre a szakra szeretnék menni, de hallottam rosszakat is

2014. márc. 13. 16:36
 5/5 KiMari67 válasza:

Sziasztok!

Én az EFEB-be jártam egy éve Pénzügyi-Számviteli ügyintéző képzésre. Sok negatív hozzászólást olvastam. Nem tudom, lehet régen voltak bajok a szervezéssel, most egy-két dologtól eltekintve nekem nem volt velük problémám.

Minden órára jött egy szervező, folyamatos tájékoztatást kaptunk e-mailben, telefonon.

Összességében meg voltam elégedve az iskolával nagyon! :)

Mariann

2016. júl. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!