Milyenek a Nyilas csajok? Belső jellemző tulajdonságokra lennék kíváncsi.
Szintén 24 éves nyilas nő vagyok én is.:))
Szóval én filozófiailag magas szinten vagyok.Mindig kattog az agyam a nagy dolgokon.Ezoterika is a kedvenc témaköröm.Állandóan meg akarom menteni a világot:)Humánus vagyok,jó az empátiám is.Viszont szabad szájú vagyok tehát ami a szívemen az azonnal a számon:) Kegyetlenül őszinte,utálok unatkozni,akár hátizsákkal is bejárnám a világot.Az előző válaszolóval egyetértek abban,hogy óriási a szabadság vágyam de kell!! a biztonság és a stabilitás ami vár.Sajnos végletekben gondolkodom,és eléggé szeszélyes a hangulatom.Egy nyilas mellett élhetet meg,hogy egyik percben drágám,másikban meg te r....:))
Ami fontos nem szabad,hogy unatkozzak,mert akkor ösztönösen máshol keresem a dolgokat.Imádok beszélni,érvelni szenvedéllyel előadni.A szenvedélyesség átjár minden tekintetben -itt jön elő a tűz mint elemem.
Összességében jó embernek mondanám magam akinek megvannak a maga kis rigolyái és elvei amiből nem igazán lehet kimozdítani:))
Én is 24 éves nyilas nő vagyok :D
Ugyanolyan, mint a második válaszoló ... !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!