Josef Mengele végül rájött, hogy lehet barna szemet kékre színezni?
A barna szemet még ma sem tudjuk kékre színezni, csak kontaktlencsével eltakarni...
Sőt még a megtermékenyített petesejt génjeit sem tudjuk egyenként módosítani, hogy a barnának készülő gyerek kék szemű legyen, szóval ez még nincs megoldva.
élveboncolást végzett zsidókon és gyerekeken végzett kísérleteket, szerintem ez elég ok arra, hogy ne nagyon akarjon valaki túl sokat tudni róla.
De ha nagyon érdekel: [link] ,így kezdetnek
Tényleg van olyan, hogy az ember szemszíne változik, de ez egy természetes folyamat. Én pl kék szemmel születtem és most 19 évesen már zöld.
Általában a kisbabák legtöbbje kék szemmel születik és csak pár hét-hónap-év múlva érik el az eredeti színüket.
13:21-es ÚRISTEN hogy te milyen hülyeségeket beszélsz??? Ha nem értesz valamihez akkor minek okoskodsz bele?? Dehogynem végzett ilyen kísérleteket, vegyél már kezedbe egy koncentrációs táborokkal foglalkozó könyvet apám....
Feketén fehéren levan írva mindenhol, hogy Mengele közvetlen a szembe szúrva fecskendezett injeciós tűkkel mindenféle anyagokat, hogy megnézze változik e a szem színe. És nem holtakon hanem élőkön (bár lehet hogy holtakon is végzett kísérleteket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!