Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az agyunk teljes részét miért...

Az agyunk teljes részét miért nem tudjuk használni, és mire lehetne használni, és hogyan lehet használni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Használjuk a teljes agyunkat, csak nem tudunk mindent egyszerre csinálni. Az agyban a mintázat adja az információt,l tehát ha az egész agy egyszerre dolgozik, akkor nincs jel. Ez a grand mal.
2013. júl. 7. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Kapj epilepsziás rohamot és egyszerre fog működni az összes agyi területed.
2013. júl. 7. 18:19
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi! még jó hogy vannak rendes emberek is
2013. júl. 7. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:

én tudom az egészet.

Néha még az is kevés.

2013. júl. 7. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:

"mire lehetne használni?"

Segíts nekem:

A segway egyensúlyozó mechanizmusát elmagyarárázahtnád, néhol egy kis matematikai képletek beszúrásával.

2013. júl. 7. 19:04
 6/9 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Az, hogy az agy teljes kapacítását tudatosan használd azt kellene, hogy a vegetatív tevékenységek, mint emésztés, légzés, stb..., is tudatos irányítás alatt álljanak. Szerintem nem biztos, hogy baj, hogy ezek a biológiai mechanizmusok tudatos kontroll nélkül működnek. Az már sokkal nagyobb baj, hogy az emberi gondolkodás is áttért a vegetatív tevékenységek sorába, ugyanis az emberek többségénél a "gondolkozom", mint tudatos tevékenység nem valósul meg, helyette a tudattalan gondolkozás folytonos kényszere működik.

2013. júl. 7. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Már leírták előttem:

a teljes agyadat használod, csak hál' isten nem egyszerre.

Ha ez mégis az egész agyad minden területe egyszerre működik, akkor van az epilepsziás roham.

2013. júl. 7. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaja. Meg ha az agyad összes része valamiféleképpen mégis egyszerre működik, nagyon sok tápanyag kell oda, nem képes a szervezeted annyi tápanyagot az agyadra forditani és mivel elektromosság által jut el az információ az agyad egyikrészéből a másikba, kisülne az idelgrenszered :'(
2013. júl. 7. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Az egész agyadat használod, sőt, egyszerre. Csak eltérő intenzitással.

Ez az egész "az agy X százalékát használjuk" kérdéskör a régi EEG mérések laikusok általi félreértelmezéséből ered. A tudományos közösség sosem jelentett ki ilyet.

2013. júl. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!