Az agyunk teljes részét miért nem tudjuk használni, és mire lehetne használni, és hogyan lehet használni?
én tudom az egészet.
Néha még az is kevés.
"mire lehetne használni?"
Segíts nekem:
A segway egyensúlyozó mechanizmusát elmagyarárázahtnád, néhol egy kis matematikai képletek beszúrásával.
Szia!
Az, hogy az agy teljes kapacítását tudatosan használd azt kellene, hogy a vegetatív tevékenységek, mint emésztés, légzés, stb..., is tudatos irányítás alatt álljanak. Szerintem nem biztos, hogy baj, hogy ezek a biológiai mechanizmusok tudatos kontroll nélkül működnek. Az már sokkal nagyobb baj, hogy az emberi gondolkodás is áttért a vegetatív tevékenységek sorába, ugyanis az emberek többségénél a "gondolkozom", mint tudatos tevékenység nem valósul meg, helyette a tudattalan gondolkozás folytonos kényszere működik.
Már leírták előttem:
a teljes agyadat használod, csak hál' isten nem egyszerre.
Ha ez mégis az egész agyad minden területe egyszerre működik, akkor van az epilepsziás roham.
Az egész agyadat használod, sőt, egyszerre. Csak eltérő intenzitással.
Ez az egész "az agy X százalékát használjuk" kérdéskör a régi EEG mérések laikusok általi félreértelmezéséből ered. A tudományos közösség sosem jelentett ki ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!