Mennyi volt a legtöbb idő, amit ember ébren töltött?
Van valami ilyesmi Guinness rekord kísérlet, hogy mennyi ideig bír az ember ébren lenni?
Ha volt ilyen akkor hány óráig bírta?
végül is megtaláltam a választ a 2. válaszadó dokumentumából, kösz mindenkinek aki válaszolt!
hát én szerintem 20-25 óránál nem bírnék többet, de ahogy olvastam nem is lenne érdemes (hallucinációk, elmezavar, nehézkes beszéd )
tehát a válasz: Randy Gardner 264 órán (11 napon) keresztül maradt ébren, bekerülve ezzel a Guinness Rekordok könyvébe is.
Szerintem te is simán ki tudnád bírni, az más kérdés, hogy nem biztos, hogy érdemes.
Nekem a legtöbb 40 óra volt, szombat reggel 7től vasárnap este 11ig (nem bulizni voltam, hanem dolgom volt...) és utána még vidékről haza tudtam vezetni - és nem voltam álmos. Bár a koncentrációképesség eléggé lecsökkent, kerültem a forgalmas utakat. :)
Az egyik legjobb barátom egyszer 76 órán át nem aludt.
Vizsgaidőszak.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!