Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyi volt a legtöbb idő,...

Mennyi volt a legtöbb idő, amit ember ébren töltött?

Figyelt kérdés

Van valami ilyesmi Guinness rekord kísérlet, hogy mennyi ideig bír az ember ébren lenni?

Ha volt ilyen akkor hány óráig bírta?

2008. jún. 21. 11:11
1 2
 1/16 anonim válasza:
69%
neten keress rá, biztos van róla adat. az én rekordom:32,5 óra, semmi drog, csak zöld tea, és nyár volt:)(este bulik, nappal Balaton)
2008. jún. 21. 12:39
 2/16 anonim válasza:
100%
2008. jún. 21. 13:29
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
egyszer a TV-ben mutatták hogy volt egy ember aki több évig nem aludt és alváshiányát meditálással pótolta hogy több órán keresztül meditált
2008. jún. 21. 14:06
 4/16 A kérdező kommentje:
hát a meditálás azért már félig alvás, nem? hiszen lecsukja a szemét, pihenteti az agyát, lehet közben aludt csak jól álcázta és megtanult törökülésben aludni ^^
2008. jún. 21. 14:25
 5/16 A kérdező kommentje:

végül is megtaláltam a választ a 2. válaszadó dokumentumából, kösz mindenkinek aki válaszolt!

hát én szerintem 20-25 óránál nem bírnék többet, de ahogy olvastam nem is lenne érdemes (hallucinációk, elmezavar, nehézkes beszéd )

tehát a válasz: Randy Gardner 264 órán (11 napon) keresztül maradt ébren, bekerülve ezzel a Guinness Rekordok könyvébe is.

2008. jún. 21. 14:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is simán ki tudnád bírni, az más kérdés, hogy nem biztos, hogy érdemes.

Nekem a legtöbb 40 óra volt, szombat reggel 7től vasárnap este 11ig (nem bulizni voltam, hanem dolgom volt...) és utána még vidékről haza tudtam vezetni - és nem voltam álmos. Bár a koncentrációképesség eléggé lecsökkent, kerültem a forgalmas utakat. :)

2008. jún. 21. 15:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb barátom egyszer 76 órán át nem aludt.

Vizsgaidőszak.... :)

2008. jún. 21. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a max 3 nap lehet.Hiszen ha valaki sokáig nemalszik az belehalhat.
2008. jún. 21. 19:11
 9/16 anonim válasza:
100%
3 napnál bizony több, ugyanis van egy betegség, amikor az ember soha nem alszik. Ezt asomnia-nak nevezik. Úgy tudom, ezek az emberek 30 év körül haláloznak el.
2008. jún. 21. 19:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
nem asomnia, hanem insomnia. De amúgy ha nem szenved valaki ebben a betegségben, az nem hal bele, végeztek már több kísérletet is, de egy idő után az ember vagy elalszik, vagy összeesik a fáradtságtól. Nekem mondjuk elég kevés a rekordom, csak két nap, mert ha többnapos buliról van szó, akkor ha másnap folytatom a piázást, és nagyon álmos vagyok, akkor úgyis az asztal alatt kötök ki.
2008. jún. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!