Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Fizetősről államira?

Fizetősről államira?

Figyelt kérdés
Főiskolás vagyok államilag támogatotton. Az idei évemet különböző okokból sikerült toltálisan elrontanom, és valószínűleg át fogok kerülni fizetősre. következő félévbe vagy évbe meg lehet valahogyan pályázni azt hogy visszakerüljek? vagy van valamilyen lehetőőség, hogy akkor is maradjak ha nincs meg a kreditem? Halottam valami olyasmit, hogy van valamilyen méltányossági akármicsoda amit meg lehet kapni, és akkor nem kerülsz át...
2013. jún. 13. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez a méltányossági az-e, amit írok, de utólag lehet passzíváltatni egy évet, egyik ismerősöm is ezt csinálta. Mondjuk ehhez nyomós indok kell, pl. egy válás, vagy egy haláleset sztem kelhet hozzá. Neki mintha válás + ebből adódó problémái voltak.

Amúgy vissza lehet kerülni államira, ismerek ilyet is, akiknek sikerült, két jó félév kell asszem hozzá, h visszakerülj (nálunk talán a legjobb 15%-ba kell benne lenni ehhez).

2013. jún. 14. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!