Találtok nekem ilyen idézetet?
Figyelt kérdés
Olyan idézetet szeretnék,ami 2 barát közötti választási nehézséget mutatja be. Kérlek írjatok nekem ilyeneket,én nem találok a neten!!! Köszi előre is!2013. jún. 2. 13:57
1/4 anonim válasza:
Nézz szét Taylor Swift dalszövegei között, úgy hallottam ő híres ezekről a "problémákról"
2/4 anonim válasza:
Bocsi, nagyon off leszek: Mi a jó csudáért keresel ilyen idézetet? :O
Miért kell egyáltalán két barát között választani? Örülj neki, ha többen vannak... Az majd idővel kiderül, hogy melyik az igazi; akár mindkettő is az lehet, sőt, még többen is.
Ha esetleg ilyen gyerekes h.lyeség, hogy az egyik "barát" akar döntésre kényszeríteni, akkor magyarázd el neki, hogy ez önzés a részéről; és ha akkor is ragaszkodik hozzá, akkor gondolkodj el, melyik barátod normálisabb. (Persze csak miután a másikkal is beszélgettél erről a témáról.)
3/4 A kérdező kommentje:
Szeretnék ilyen idézetet kitenni Fb-ra,mert van 2 barátom és miattam veszekednek,engem kényszerítenek döntésre,amikor én nem akarok dönteni,mert mind a kettőt nagyon szeretem. Csak célzás képen tenném ki állapotomnak,hogy tudják,hogy nekem ez nagyon rossz. Bár mondtam már nekik,de nem hiszem,hogy komolyan vették. Vagy ha igen,akkor is tudom,hogy veszekednek!
2013. jún. 3. 18:14
4/4 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek meg köszönöm :)
2013. jún. 3. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!