Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hol találhatok segítséget...

Hol találhatok segítséget könyvírásban?

Figyelt kérdés
Külföldi munkavállalásról szeretnék könyvet írni, rengeteg gondolatom történetem és tapasztalatom van, de nem tudom sorba szedni és jó lenne konzultálni valakivel hogy kellene nekiállni.
2009. okt. 5. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én azt tanácsolom, nézegess hasonló jellegű könyveket, hogy hogyan is néznek ki.

2009. okt. 5. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a könyvet olvastam ilyen témában,iszonyat jó,rengeteget lehet rajta nevetni.Ha gondolod olvasd el,látni fogod,hogy ő hogy építette fel a könyvet,mi volt a fő vonal és talán az író elérhetőségét is ki tudod deríteni,hátha segítene.Ez csak egy ötlet persze.

Itt a link,hogy melyik könyvről beszéltem:

[link]

2009. okt. 5. 23:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2009. okt. 6. 06:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Osiris kiadónak van egy stilisztikai kézikönyve, sok hasznos infóval
2009. okt. 6. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
2009. okt. 6. 09:54
 6/6 anonim válasza:

Kedves kérdező, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt : [link]

Itt indul az E-Könyvíró Tanfolyam, ahol nem csak a könyvírásról, hanem a könyv eladásáról is tanulhatsz, például hogyan marketingeld a könyved.

2011. nov. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!